Autor Subiect: Frica  (Citit de 53388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Frica
« Răspuns #150 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 10:44 »
mi-e frica de parasutiste.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #151 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 14:11 »
ai grija atunci    ;D

PS: te lasam sa te dai cu trenuletul 

julia

• Vizitator
« Răspuns #152 : Joi, 20 Octombrie 2011, 19:43 »
... sau mai bine asa:

ly

• Vizitator
« Răspuns #153 : Vineri, 21 Octombrie 2011, 00:01 »
Oooo...frica!!!
Buna sau rea e un sentiment si ca orice sentiment constientizat trebuie trait din plin.
Mi-e frica zilnic sa nu dezamagesc pe cineva, sa nu pateasca ceva copilul, sa nu mai pot zambi, dar cel mai frica imi este de batranete si de faptul c-as putea sa uit de ce mi-e frica.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #154 : Sâmbătă, 22 Octombrie 2011, 19:24 »
Putem desfiinta frica? Putem scapa de frica? Din ce plamada se naşte frica?

julia

• Vizitator
« Răspuns #155 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 19:19 »
nu. nu. din noi.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #156 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 23:41 »

N-o putem desfiinta. Si nici n-ar fi indicat. Nu cred ca trebuie sa desfiintam nimic din ceea ce suntem. E suficient sa nu exacerbam. Frica nu este un handicap, ci exacerbarea ei.

julia

• Vizitator
« Răspuns #157 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:51 »
adica frica de frică

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #158 : Joi, 27 Octombrie 2011, 15:21 »
Citat

luci , eu cred ca poti sa infrunti frica si chiar sa ai oarece ascendent asupra ei daca n-o lasi sa te domine . cred eu ( psihologii ar spune mai bine , poate ) ca ori de cate ori ti-e teama de ceva musai sa nu intorci spatele si sa o iei la goana pentru ca e tare posibil sa te prinda din urma si , doamne fereste , sa te doboare . mai degraba ( chiar cu dintii clantanind ) o privesti in fata si te opui fatis .
de foarte multe ori ( eu fiind o fricoasa patologica ) la mine , pana acum , a dat rezultate excelente metoda asta . adica , de ori cate ori m-am temut de ceva am scos bazooka si dai...si dai... pana i-am venit e hac  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #159 : Joi, 27 Octombrie 2011, 16:57 »
aha, bun asa! vad parasutista si o iau la goana, da' spre ea... o privesc in fata, scot bazooka si dai...si dai...pana ii vin de hac.
multumesc, domnisoara janeta :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #160 : Joi, 27 Octombrie 2011, 17:18 »
cu drag , domnisoru` silviu ! oricand la dispozitie cu un sfat  :D

da`...musai sa ai bazooka dotata cu tot ce trebe , ca sa nu te ostenesti geaba cu goana :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #161 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 09:45 »
acum ceva timp spuneam ca nu imi este frica, pentru ca nu am incercat acest sentiment;
acum ... spun ... ca frica mi-ar putea fi, doar de mine!

credeti ca frica de noi, de a nu gresi, ne face mai puternici ... sau mai vulnerabili in fata celor care se cred neinfricati?
frica poate fi invinsa doar prin frica?
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #162 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 09:50 »
luci , eu cred ca poti sa infrunti frica si chiar sa ai oarece ascendent asupra ei daca n-o lasi sa te domine . cred eu ( psihologii ar spune mai bine , poate ) ca ori de cate ori ti-e teama de ceva musai sa nu intorci spatele si sa o iei la goana pentru ca e tare posibil sa te prinda din urma si , doamne fereste , sa te doboare . mai degraba ( chiar cu dintii clantanind ) o privesti in fata si te opui fatis .
de foarte multe ori ( eu fiind o fricoasa patologica ) la mine , pana acum , a dat rezultate excelente metoda asta . adica , de ori cate ori m-am temut de ceva am scos bazooka si dai...si dai... pana i-am venit e hac  :D
Am inteles. Şofez noaptea  şi mă rătăcesc. Nu sunt departe de Bucureşti, dar nici aproape. Sunt singură în noapte. Benzină nu mai am şi sunt dezorientată. Nu mă las doborâtă de teamă, sun un prieten si cer un sfat. Nu fug nicăieri. Nu fug de mine însămi, nu îmi pierd cumpătul. Vorbesc la telefon cu prietenul în speranţa că poate vine după mine ori dacă acesta nu poate veni după mine, măcar trece timpul plăcut vorbind la telefon până se ivesc zorii zilei.

julia

• Vizitator
« Răspuns #163 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 18:38 »
sau suni la un service sa te tracteze cineva

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #164 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 19:21 »
.....
D-aia n-ai venit tu, mah, cu mine? Ti-a fost frica de Furia (mea) Rosie;D

pai era cazul sa-mi fie frica !!??  ??? tu unde ti-ai luat carnetul de conducere?  ;D

chiar ma gandeam la un moment dat - in general nu mi-e frica de a merge cu diferite mijloace "mecanizate" - dar" ....- intotdeauna exista un dar   :)
daca cu masina sau trenul sau bicicleta sau motocicleta nu am vreo teama - atunci cand mi s-a intamplat sa ma urc intr-un avion parca nu a fost tocmai asa cum trebuia - nu stiu daca era frica ci un sentiment de inconfortabil - ceva cam claustrofob  ??? - o cutie - un pic mai mare - care circula pe undeva pe la 10 000 de metri - pare simplu - problema apare ca tot timpul zborului ma gandesc ce se intampla daca "cutia" se hotaraste brusc ca nu mai vrea sa stea la cota "+10 000" ci la cota "0"  sau chiar "-"  :o