Arhiva > Arhiva
Frica
capsuna:
Nicko eu de cand am inceput sa conduc in fiecare an am avut unul sau doua evenimente minore.Unele din vina mea, altele din vina altora.
Ei si????
Tabla se repara, cel putin acum masina mea arata deplorabil, nu am reparat-o decat asa o spoiala dupa ultimul eveniment...Ei si???
Da-i inainte cu tupeu...Si apropo...cu ce culori ti-ai innoit garderoba?
almi_gabi:
E bine a privim frica ca pe un motor al lucrurilor din viata noastra.In ciuda efectelor distructive frica poate fi un punct de plecare pentru lucruri mai bune. Un punct de plecare spre prudenta si spre un respect decent fata de ceilalti.
Nicko - sper sa treci peste accident si sa-l privesti ca pe o oportunitate de ati dezvolta si mai mult cpacitatile de a conduce. Succes!
nicko:
--- Citat din: capsuna din Duminică, 25 Aprilie 2010, 18:27 ---Nicko eu de cand am inceput sa conduc in fiecare an am avut unul sau doua evenimente minore.Unele din vina mea, altele din vina altora.
Ei si????
Tabla se repara, cel putin acum masina mea arata deplorabil, nu am reparat-o decat asa o spoiala dupa ultimul eveniment...Ei si???
Da-i inainte cu tupeu...Si apropo...cu ce culori ti-ai innoit garderoba?
--- Terminare citat ---
Mersi mult si tie de incurajari. Am condus si azi ca sa fiu sigura ca nu mi se face frica si a fost ok. Am voie sa circul inca doua saptamani.
Sa stii ca mi-am luat si azi niste camasute albe dar au si ceva negru pe ele. :) nu mult, insa. Mi-e greu sa ma despart asa brusc si de negru...
capsuna:
Sa inteleg ca ti-au ridicat permisul?
Intereseaza-te ca s-ar putea sa fie nevoie sa dai examen cu (13 din 15).
E bine si cu alb, pe cand auzim de roz, galben lila?
carmentoma:
--- Citat din: nicko din Duminică, 25 Aprilie 2010, 12:14 ---Discutam de frica...
Am avut ieri un accident cu masina. Nimic grav, fara raniti. Recunosc ca mi-e frica sa nu-mi fie frica sa mai conduc din nou.
--- Terminare citat ---
Eu mi-am luat permisul in 1996, dar timp de aproape 12 ani am condus destul de putin, ca nu am avut masina! De doi ani, insa conduc aproape zilnic! La inceput si mie imi era frica si, cum se zice, de ce ti-e frica de-aia nu scapi! Am avut accidente usoare, dar nu neaparat din vina mea! Cred ca tocmai teama mea a atras evenimentele nefericite! De un an insa, nici nu imi trece prin cap ca mie mi s-ar mai putea intampla ceva neplacut si chiar asa este! Nu am mai avut nici un incident! Te sfatuiesc sa gandesti si tu la fel: tot timpul pozitiv! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă