Arhiva > Arhiva
Frica
steliana:
Sunt... învers?
Mie nu-mi este deloc teamă de Dumnezeu!
El spune doar:
DA
MAI TÂRZIU
AM CEVA MAI BUN PENTRU TINE
nicko:
Discutam de frica...
Am avut ieri un accident cu masina. Nimic grav, fara raniti. Recunosc ca mi-e frica sa nu-mi fie frica sa mai conduc din nou.
marcutza:
@nicko, ai rabdare cu tine un timp si vei vedea ca privind cu incredere si cu putin vointa vei depasi starea de frica.
gandeste-te ca, Doamne fereste, se poate mai rau, intotdeauna e loc de mai rau sau de mai bine, depinde numai de noi care parte a balantei privim.
:)
nicko:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 25 Aprilie 2010, 12:24 ---@nicko, ai rabdare cu tine un timp si vei vedea ca privind cu incredere si cu putin vointa vei depasi starea de frica.
gandeste-te ca, Doamne fereste, se poate mai rau, intotdeauna e loc de mai rau sau de mai bine, depinde numai de noi care parte a balantei privim.
:)
--- Terminare citat ---
multumesc frumos pentru incurajari. :)
ai perfecta dreptate. tocmai ca stiind asta, ca depinde de mine cum vreau sa fie de aici incolo, pun presiune asupra mea sa fiu cum vreau eu sa fiu. Cuvantul 'rabdare' folosit de tine... Cred ca aici e cheia. Eu sunt cam grabita de felul meu asa... :)
Pana la un punct, am reusit sa iau partea buna din experienta asta. Pentru ca exista parti bune. Apoi, m-au cuprins gandurile negre. Asta aseara. Azi, cu ajutorul unor prieteni, deja vad lucrurile ceva mai roz :)
marcutza:
ce pot spune, brava tie si lor ca-ti sunt aproape, succes vei avea, cu siguranta :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă