Arhiva > Arhiva

Frica

<< < (41/41)

Manfred:
la mijloc  :)

varsator38:

--- Citat din: julia din Marți, 03 Ianuarie 2012, 18:25 ---eu mi-as pune citeva intrebari daca cineva spune ca trece usor peste situatii extreme.

--- Terminare citat ---

poate doar la exterior pare ca trece usor...in adancul sufletului doar el/ea stie ce simte!
sunt situatii cand anumite persoane nu-si permit sa lase sa se vada cat sunt de afectate si asta doar pentru ai proteja pe cei dragi.

Caroline:
Stati putin... ca atunci vorbim de doua genuri distincte de situatii. Eu ma gandeam la situatii extreme de genul cutremur, furt, atac, caini vagabonzi etc. In acestea de obicei sunt lucida si iau decizii intr-o secunda... si abia dupa ce trece momentul critic incep sa-mi tremure picioarele.  ;D
In situatii critice de durata, am... cam multa redundanta in tristete.  :( Sunt "normala" sau nu?  ::)

julia:

--- Citat din: varsator38 din Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:42 ---poate doar la exterior pare ca trece usor...in adancul sufletului doar el/ea stie ce simte!
sunt situatii cand anumite persoane nu-si permit sa lase sa se vada cat sunt de afectate si asta doar pentru ai proteja pe cei dragi.

--- Terminare citat ---

asta e cu totul altceva. dar faptul ca ascunde nu inseamna ca trece usor peste ci ca nu le destainuie.

Sara:

--- Citat din: julia din Vineri, 06 Ianuarie 2012, 15:23 ---asta e cu totul altceva. dar faptul ca ascunde nu inseamna ca trece usor peste ci ca nu le destainuie.

--- Terminare citat ---

...sau ca nu le constientizeaza si inconstient le ascunde.
De multe ori oamenii nu au in intentie de a fi ascunsi. Ei nu-si dau seama ca ascund anumite lucruri, sau ca un anumit comportament al lor ascunde/dezvaluie in sine un altul defectuos.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă