Arhiva > Arhiva

Frica

<< < (27/41) > >>

Saturnianul:
Mari_a nu am terminat filologie, ci jurnalism. Tot cu litere e si ala, cuvinte si fraze mestesugite :D

balanta:
mi-e frica de neputinta!

Mari_a:

--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 05 Octombrie 2011, 21:00 ---Tot cu litere e si ala, cuvinte si fraze mestesugite :D
--- Terminare citat ---
Niste Cuvinte stricate de Arghezi:

Toate
Cuvintele mele sunt intortochiate
Si s-au imbatat.
Le vezi? Au cazut, s-au sculat.
Au vrut sa alerge si sa joace
Dar betia le-a pravalit incoace.
Nu mai stiu ce spun si is
Bolnave de ras.

Si, ca sa fiu on: a mea intrase in mai multe locuri, printre care si acolo. Dar a ales altceva, de frica famigliei conducatoare...  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: balanta din Miercuri, 05 Octombrie 2011, 23:13 ---mi-e frica de neputinta!

--- Terminare citat ---

grea asta balanta

Mai spuneam candva pe forumul asta ca nu cred in “lozinci” de genul asta – “daca vrei poti” – “gandeste pozitiv si totul se rezolva” – este adevarat ca cel mai bine este sa incerci sa treci peste anumite stari orientandu-ti gandurile spre lucruri placute dar asta nu inseamna ca gata – hocus,pocus – dispare frica, dispare durerea sau  singuratatea – le putem doar atenua ca intensitate

Ne sperie idea de batranete pentru ca o asociem cel mai mult cu neputinta, dar asta nu inseamna ca daca gandim pozitiv si incercam sa “invingem” frica nu mai imbatranim si nu mai suntem neputinciosi

Cica daca vrei sa muti muntii din loc, poti – aiurea daca te gandesti un pic la samburele de adevar al vietii si esti destul de constient ca acest enunt nu-i decat un balon de sapun – lasi muntii acolo - pentru ca nu te deranjeaza

Ne e frica uneori chiar sa recunoastem ca suntem neputinciosi in fata unor situatii, in fata unor intamplari, in fata inevitabilului…

Cel mai bine incerci sa lupti impotriva neputintei propunandu-ti lucruri pe care poti sa le faci – si aici cred ca e esentialul – sa-ti cunosti limitele – sa stii unde asezi stacheta

silviu:
mi-e frica de impotenta! tot o neputinta. si cum de ce ti-e frica nu scapi... :'( bine ca exista "voronetzu'" :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă