Arhiva > Arhiva
Frica
adria:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 15 Iulie 2011, 09:27 ---
Mie imi este frica de moarte. Voua va este frica de moarte?
--- Terminare citat ---
gabitu, mie imi este frica de moarte, cumplit de frica
am trecut prin momente terifiante inainte ca sotul meu sa treaca in alta lume, mai buna sper, si am vazut ce poate face o boala urata dintr-un om
de fapt, cred ca mi-e frica, de fapt de necunoscut, de neant
nu stiu ce este "dincolo"
dar, mai presus de toate, neputinta m-a dat gata
julia:
bine spus
suferinta si neputinta de a-i ajuta pe cei la care tin si pe mine ma termina
silviu:
--- Citat din: janeta din Vineri, 15 Iulie 2011, 10:20 ---daca Vlahuta s-ar fi gandit ca in momentul in care va da coltul nici ca-i va mai pasa de vesnicia mortii , sigur n-ar mai fi avut angoase si ar fi scris versuri mai optimiste . :D
parerea mea :D
--- Terminare citat ---
ai dreptate! uite ce-a declarat o alta personalitate:After being sentenced to death, convicted serial killer Richard Ramirez tells reporters: "Big deal. Death always went with the territory. I'll see you at Disneyland." :D
julia:
mai e o frica la fel de importanta: cea de a vorbi in public
almi_gabi:
da, jul, este una din fricile asa zise de "top" ale oamenilor .
se gasesc peste tot retete de a trece de aceasta frica
- mie cel mai sugestiv mi s-a parut filmul "Discursul regelui" - care a si luat Oscarul anul acesta ( ca sa ma laud - am postat link pentru vizionarea lui la topicul "Ce filme mai vedem") - filmul prezinta depasirea acestui moment dificil de a vorbi in fata unui public numeros prin gestionarea sentimentelor, exersare si perseverenta.
Totul pare usor -dar cand vine momentul sa vorbesti in fata unei adunari este extraordinar de greu.
Singura data cand a trebuit sa tin un mic speech in fata mai multor persoane (erau 47 de oameni)- am avut niste emotii - aoleu .... - mai ales ca scrisesem pe o foaie de hartie ideile principale si mi-am dat seama din ce au vorbit ceilalti ca ar fi bine sa schimb ce spun.
Pana la urma a iesit chiar ok - mi-am facut degeaba probleme - dar a fost mai greu ca la un examen de facultate. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă