Arhiva > Arhiva

Frica

<< < (23/41) > >>

julia:

Eu trebuie sa vorbesc frecvent in fata altora asa ca nu am astfel de probleme. Uneori, in functie de auditoriu, ma mai incearca emotii in primele momente, dar sunt constructive, imi dau starea necesara si ma pun in priza pentru prelegerea pe care o am de facut. Singura mea problema este ca vorbesc fooooaaaarte repede.

almi_gabi:
bravo jul, se pare ca avem un mic "orator" printre noi  :)
da-ne si noua reteta

julia:

n-am si nici nu stiu sa existe
in cazul meu practica si experienta si-au spus cuvintul

dar pot sa-ti spun ce ne spunea demult un prof atunci cind ne auzea intrebind cum sa facem sa ne ascundem emotiile si sa nu se vada. “de ce sa nu se vada? lasa sa se vada, ba mai mult da-le in vileag, spune tuturor ca ai emotii si nu te mai lupta sa le ascunzi. in felul asta ai scapat de grija lor si te poti concentra pe mesaj, pe ce ai de spus, pe ce vrei sa transmiti.”

julia:
aaaaa  mi-am mai amintit ceva: ti-i imaginezi pe toti in chiloti sau pijamale sau in orice conditii hilare si nu te mai temi de ei

janeta:
un exemplu asemanator mi-a dat profesorul meu de psihologie : imagineaza-ti persoana de care te temi stand pe wc .
am aplicat asta de cateva ori si chiar a functionat  ;D . si daca ai imaginatia bogata si vizualizezi personajul  ca avand crampe , succesul e garantat  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă