Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 630236 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #855 : Duminică, 11 Martie 2012, 20:35 »
Acestea fiind zise, in dulcele stil romanesc, s-a rezolvat adica nu se poate  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #856 : Duminică, 11 Martie 2012, 20:47 »
anyway, multumesc pentru buna intentie.  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #857 : Luni, 12 Martie 2012, 04:28 »
Ni, ce slujba faina face un popa pe aeroport! O dat sfintii jos din pod instantaneu! :o :2funny:
Romania, nu SUA e tara tuturor posibilitatilor. Ca la americani era luat pe sus imediat  ;)
Avertisment: contine limbaj licentios necenzurat ;D

5 Martie 2012, Aeroportul Otopeni

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #858 : Luni, 12 Martie 2012, 09:34 »
toate astea le'o fi invatat la institutul teologic !!?   :whistle:   sa vina cineva sa il ajute  ;D  :help:  eventual  :police:  sau  

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #859 : Luni, 12 Martie 2012, 23:20 »
Mica, eu mai stiu si ca trebuie sa-ti dezactivezi din otpiunile SO tot ceea ce ar permite Remote Control... Cum se poate "citi" pe un alt calculator am invatat si eu sa fac la un curs IT, daca ai IP si ii permiti accesul in retea (prin optiuni setate de care n-ai cunostinta, daca nu le verifici), se poate face cu orice antivirus...
Numai ca ideea e -  vorba ta - eu n-am nimic de-ascuns. Sa se streseze altii sa caute nodul in papura, de ce m-as stresa eu sa-i impiedic?  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #860 : Miercuri, 14 Martie 2012, 11:27 »
Pentru acelasi motiv pentru care pun haine pe mine cand plec de acasa. Sunt lucruri pe care nu vreau sa le impart cu toata lumea si unele dintre ele se afla in calculator. De fapt, daca stau sa ma gandesc, o examinare atenta a unui calculator spune destul de multe despre posesorul acestuia. Nu ascund nimic insa nici nu vreau sa fiu ca o carte deschisa in care pot citi toti (vulnerabil, da?)! Mi-am luat suficiente suturi in viata incat sa invat ca nu toti oamenii sunt buni si bine intentionati, chiar daca eu imi doresc asta in sinea mea.
Si mi se pare normal sa filtrez cumva nivelul, calitatea si gradul de intimitate al informatiilor pe care le pot oferi. Nu zic mai multe fiindaca o sa par paranoic (probabil ca ce am vazut in materie de IT m-a facut sa devin si un pic paranoic). Eu sunt unul dintre partizanii internetului asa cum e el acum, cu bune si rele si nu al celui pe care vor sa-l faca marii ordinari din umbra, in care fiecare e etichetat si contolat strict. "Ca sa previna frauda" , zic ei. Nu zau, da`abuzurile cine o sa le previna? Pare ca politizez dar sa stiti ca nu e asa. "N-am nimic de ascuns" e primul pas. Urmatorul e "deci nu m-ar deranja prea tare daca ei ar sti tot ce fac". Mai continui? 1984.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #861 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:09 »
... De fapt, daca stau sa ma gandesc, o examinare atenta a unui calculator spune destul de multe despre posesorul acestuia.

deci sa nu dau PC'ul pe maini straine   oO
apropo al meu este in curs de refacere; a durat recuperarea datelor ca moaca de mine a dat download la tot pe C in loc de D  ???
si eu ziceam ca nu am multe pe el si cand am vazut cate sunt m-am gandit , frate da' mult mai stau pe netul asta  :tickedoff:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #862 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:13 »
Pentru acelasi motiv pentru care pun haine pe mine cand plec de acasa. Sunt lucruri pe care nu vreau sa le impart cu toata lumea si unele dintre ele se afla in calculator. De fapt, daca stau sa ma gandesc, o examinare atenta a unui calculator spune destul de multe despre posesorul acestuia. Nu ascund nimic insa nici nu vreau sa fiu ca o carte deschisa in care pot citi toti (vulnerabil, da?)! Mi-am luat suficiente suturi in viata incat sa invat ca nu toti oamenii sunt buni si bine intentionati, chiar daca eu imi doresc asta in sinea mea.
Si mi se pare normal sa filtrez cumva nivelul, calitatea si gradul de intimitate al informatiilor pe care le pot oferi. Nu zic mai multe fiindaca o sa par paranoic (probabil ca ce am vazut in materie de IT m-a facut sa devin si un pic paranoic). Eu sunt unul dintre partizanii internetului asa cum e el acum, cu bune si rele si nu al celui pe care vor sa-l faca marii ordinari din umbra, in care fiecare e etichetat si contolat strict. "Ca sa previna frauda" , zic ei. Nu zau, da`abuzurile cine o sa le previna? Pare ca politizez dar sa stiti ca nu e asa. "N-am nimic de ascuns" e primul pas. Urmatorul e "deci nu m-ar deranja prea tare daca ei ar sti tot ce fac". Mai continui? 1984.

cand ziceam "n-am nimic de ascuns" era strict fata de o persoana langa care am vietuit 20 de ani, pe care o cunosc bine, care ma cunoaste bine, si care stiu ca n-ar folosi niciodata informatia din calculatorul meu ca sa-mi faca rau. Altfel, desigur, nu doresc deloc sa fiu o "carte deschisa" pentru toata lumea, adica pentru oricine. oi fi eu naiva, dar nici chiar asa.  :D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #863 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:15 »
deci sa nu dau PC'ul pe maini straine   oO
apropo al meu este in curs de refacere; a durat recuperarea datelor ca moaca de mine a dat download la tot pe C in loc de D  ???
si eu ziceam ca nu am multe pe el si cand am vazut cate sunt m-am gandit , frate da' mult mai stau pe netul asta  :tickedoff:
Si uite asa mai afli cate ceva nou despre tine... ;D

Micaela, imi cer scuze daca nu m-am facut inteles insa eu nu vorbeam despre cazul tau (particular). Io am o problema cu atitudinea respectiva, naivitatea (...) care te duce la belele si pe urma intrebi "Da`cu ce-s de vina eu?"

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #864 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:16 »
io' ca io' dar mai afla si altii  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #865 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:20 »
io' ca io' dar mai afla si altii  ;D
Cam da. Asta se chinuie Google si ceilalti gianti sa faca: sa creeze profiluri individualizate ale fiecarui utilizator, pe baza obiceiurilor de navigare ale acestuia. Si au de castigat de aici, mult, mult...brrr, asta n-ar fi nimic daca s-ar opri doar aici...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #866 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:33 »
aici nu prea imi dau seama ce au ei de castigat daca afla pe ce site-uri obisnuiesc sa intre utilizatorii ; ce importanta are de exemplu ca eu ma uit pe site-uri de fashion sau filme pentru ca  mai important mi se pare ce cumpar decat ce vizualizez;
degeaba ma uit la creatiile lui Lagerfeld daca nu le si cumpar - am dat si eu un exemplu !!  ???

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #867 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:35 »
Pai daca te bombardez cu sugestii de cumparare de bilete de film, statistica spune ca la un moment dat vei cumpara un bilet...sau ceva de la Chanel, io stiu...

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #868 : Miercuri, 14 Martie 2012, 16:42 »
Cand cauti ceva anume pe net, orice reclama pe marginea paginii ni se pare extrem de utila, in schimb ne enerveaza reclamele la produse de care nu avem nevoie sau nu le folosim.
Ei asta incearca sa faca. Tot manipulare se cheama :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #869 : Miercuri, 14 Martie 2012, 18:52 »
Sa-mi fie cu iertare da`mie nu mi se pare utila nici un fel de reclama. Cu exceptia celor de la "Noaptea devoratorilor de publicitate".