a spus 'stop" si-a divortat, spre stupoarea lui. apoi ea, ca-n filmele lui Daniele Steel
, s-a indragostit aprins de un alt barbat, mai ceva ca-n adolescenta, cand nu i se prea intamplase.
ei, si dupa un timp, cand enervarea pe "fostul" ei s-a mai stins, a constatat ca, de fapt, mai tinea la el, dar tinea si la celalalt. ii iubea pe amandoi, in moduri total diferite.
povestea e adevarata si sursa e absolut credibila.
vi se pare ca femeia aceea e una din cele care "gresesc si a doua oara"? nu. nicidecum. dar a constatat ca iubea doi oameni, in acelAsi timp. nebunie, nu? 
imi place....
a divortat, n-a ales sa aibe o relatie in paralel, ca putea sa faca si asta, nu? si ca o femeie libera ce era, s-a indragostit...nimic anapoda pana aici
ma intreb totusi, daca ceea ce simtea pt fostul era iubire sau doar afectiune, atasament pe care le-a dezvoltat in timp
ma gandesc la mine: daca iubesc, sunt cu el, trup si suflet.....daca nu-l mai iubesc, dar a ramas ceva afectiune, imi pasa de el, e normal, e un om cu care am impartit bune si rele...
si nu judec pe nimeni, nu e treaba mea, fiecare isi traieste viata cum considera ca e mai bine..aici doar discutam....
si-s de acord cu tine, viata uneori iti arata ca o situatie pe care o vedeai doar alba/neagra poate avea si nuante de gri....