Autor Subiect: Cum sa-ti faci un prieten  (Citit de 137844 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Cum sa-ti faci un prieten
« Răspuns #390 : Luni, 20 Februarie 2012, 10:26 »
eu la 50 merg in club, am blog, anul asta imi fac un tatuaj si vreau sa plec la rafting...crezi ca se compara ?
fain! :) si io merg in cluburi, trag un joint, anul asta imi montez un cercel in limba si plec la bungee jumping :)

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #391 : Luni, 20 Februarie 2012, 13:11 »
fain! :) si io merg in cluburi, trag un joint, anul asta imi montez un cercel in limba si plec la bungee jumping :)

[/quote
canabisul si piercingul si bungee jumping nu-s pe gustul meu...si cu tatuajul ma gandesc daca sa-mi agresez pielea sau nu... adica nimic din ce ar fi nociv nu mi-as mai dori pt mine... ;)...chiar si barbatii  ;D
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #392 : Luni, 20 Februarie 2012, 16:01 »
pare-se ca suntem vreo trei care pledam pentru sinceritate in cuplu. e bine. e de bine.  :)
eu pledez pentru sinceritate indiferent de relatie, ca e amicitie, prietenie, ca e de cuplu, ca e parinte-copil, etc...
singura unde nu-mi permit sa fiu sincera pan` la capat intotdeauna e profesia  :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #393 : Luni, 20 Februarie 2012, 17:21 »
eu pledez pentru sinceritate indiferent de relatie, ca e amicitie, prietenie, ca e de cuplu, ca e parinte-copil, etc...
singura unde nu-mi permit sa fiu sincera pan` la capat intotdeauna e profesia  :D

absolut, guess. si eu afirm, mereu, ca nicio relatie de calitate, adevarata, profunda, frumoasa, nu se poate cladi pe si cu minciuna.
sinceritatea tine sufletul limpede.  ;)
insa ai fi uimita sa realizezi cati nu sunt de acord cu noi.  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #394 : Luni, 20 Februarie 2012, 18:59 »
absolut!

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #395 : Luni, 20 Februarie 2012, 19:36 »
eu as fi nr 4 pe lista  ;)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #396 : Luni, 20 Februarie 2012, 19:53 »
e de bine  :)
sa vedem cat de lunga va fi ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #397 : Luni, 20 Februarie 2012, 20:05 »
 :) da, e de bine, ca m-am saturat sa mi se explice beneficitatea minciunii interpretata ca "diplomatie", "adaptabilitate" si "social skill". bullshit. minciuna-i minciuna.  :P

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #398 : Luni, 20 Februarie 2012, 20:25 »
dar a constatat ca iubea doi oameni, in acelAsi timp. nebunie, nu?  ;D
ma intreb cum e sa iubesti doi barbati in acelasi timp.... :-\
o fi un "handicap" al femeilor ca nu iubesc decat un barbat odata? ca barbatii (marea lor majoritate) nu se impiedica de amanuntul asta. pot iubi doua femei si sex sa faca in feicare zi cu alta...
accept ca normala dorinta de a vrea un alt partener dupa un anumit timp.....in functie de imprejurarile de fapt, transform fantezia in realitate sau ...o inabus
dar doi barbati odata....pare complicat :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #399 : Luni, 20 Februarie 2012, 20:32 »
da, pare straniu. probabil ca nu putem intelege anumite situatii decat atunci cand trecem prin ele. :)
a, sa nu-ntelegi gresit, nu "era" cu amandoi in acelasi timp, dar tinea la amandoi. adica ii pasa de "fostul", suferea cand stia ca ii e rau... etc.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #400 : Luni, 20 Februarie 2012, 20:46 »
a spus 'stop" si-a divortat, spre stupoarea lui. apoi ea, ca-n filmele lui Daniele Steel ;D ;D, s-a indragostit aprins de un alt barbat, mai ceva ca-n adolescenta, cand nu i se prea intamplase.  ;D ei, si dupa un timp, cand enervarea pe "fostul" ei s-a mai stins, a constatat ca, de fapt, mai tinea la el, dar tinea si la celalalt. ii iubea pe amandoi, in moduri total diferite.  :)
povestea e adevarata si sursa e absolut credibila.
vi se pare ca femeia aceea e una din cele care "gresesc si a doua oara"? nu. nicidecum. dar a constatat ca iubea doi oameni, in acelAsi timp. nebunie, nu?  ;D
imi place....a divortat, n-a ales sa aibe o relatie in paralel, ca putea sa faca si asta, nu? si ca o femeie libera ce era, s-a indragostit...nimic anapoda pana aici
ma intreb totusi, daca ceea ce simtea pt fostul era iubire sau doar afectiune, atasament pe care le-a dezvoltat in timp
ma gandesc la mine: daca iubesc, sunt cu el, trup si suflet.....daca nu-l mai iubesc, dar a ramas ceva afectiune, imi pasa de el, e normal, e un om cu care am impartit bune si rele...
si nu judec pe nimeni, nu e treaba mea, fiecare isi traieste viata cum considera ca e mai bine..aici doar discutam....
si-s de acord cu tine, viata uneori iti arata ca o situatie pe care o vedeai doar alba/neagra poate avea si nuante de gri.... ;)

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #401 : Luni, 20 Februarie 2012, 21:49 »
e de bine  :)
sa vedem cat de lunga va fi ;)
Na ca va da cu minus parerea mea dar urasc minciuna si n-am sa mint niciodata(exceptie munca) , nu stiu cel mai urat lucru care se poate intampla intr-o relatie este minciuna. De aici pleaca majoritatea neantelegerilor. Eu unul(nu cred ca-s o exceptie) raspund sincer oricand, oricui cu toate ca de multe ori adevarul ori nu e de crezut ori e prea dur  :idiot2:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #402 : Luni, 20 Februarie 2012, 22:32 »
si minciuna isi are rostul ei in viata contemporana, dar nu intr-o relatie unde se doreste ca totul sa fie cit mai natural posibil, altfel pe termen lung nu iese nimic; la fel si restrictiile cretine ce vin din incapatinarea unuia din parteneri (eu nu fac asta niciodata, nu fac ailalta, nu mergem deloc in locul respectiv ...) fara ca macar sa incerce o data sa vada cum e!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #403 : Luni, 20 Februarie 2012, 23:01 »
ca barbatii (marea lor majoritate) nu se impiedica de amanuntul asta. pot iubi doua femei si sex sa faca in feicare zi cu alta...
ba chiar cu amandoua deodata, fix in aceeasi zi si la aceeasi ora >:( nush cum or putea :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #404 : Luni, 20 Februarie 2012, 23:04 »
sigur n-ai vrut sa spui "minciuna isi are LOCUL ei in lumea contemporana". ce mereu in varful podiumului.   :D