Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (28/50) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:43 ---Sa ma mandresc ca am declansat un astfel de interes?

--- Terminare citat ---

mandreste-te cu tot ce poti face pentru a ajuta !

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 18:42 ---@opt, hai ca-i dat-o in statistici : ((

si eu care credeam ca pui suflet si te implici in a deveni comunicativ : ((

de ce-mi spulberi viseleeee ? : ((

--- Terminare citat ---
setarile pe subiecte interesante erau sa imi deschida fereastra la 4 useri simultan pe un subiect ...la 5 care scriau simultan a fost un eveniment ...nu o dau in statistici , chiar pun suflet, atat cat a mai ramas din el , dar daca mergem asa, in directia asta , atunci cu adevarat vom fi o comunitate Marci draga...
parerea mea este ca atunci cand dam mastile jos si vorbim din inima, atunci devenim cu adevarat interesanti si atunci suntem oameni si prieteni...
 hai sa o facem mai des...

optimus sum:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 16 Mai 2011, 18:43 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:40 ---5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .

--- Terminare citat ---

au mai fost cazuri - de cate ori nu scriu pe cate un subiect si imi apare mesajul acela rosu  care ma atentioneaza ca a mai fost scris un raspuns in timp ce tastam

"Atenţie: în timp ce tastai 2 răspunsuri au fost scrise. Poate doreşti să le citesti şi să revizuiesti mesajul tău."

au fost 2 useri care scriau simultan...poate 3 cateodata, dar 5 nu am avut...nu conteaza de fapt decat ca mergem in directia buna si ca ne recunoastem din ce in ce mai mult ca prieteni. asa cum am zis , sa lasam mastile jos intre noi si poate vom fi mai buni...

--- Terminare citat ---

marcutza:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:59 ---au fost 2 useri care scriau simultan...poate 3 cateodata, dar 5 nu am avut...nu conteaza de fapt decat ca mergem in directia buna si ca ne recunoastem din ce in ce mai mult ca prieteni. asa cum am zis , sa lasam mastile jos intre noi si poate vom fi mai buni...

--- Terminare citat ---

sa lasam mastile ?  :D hai sa fim seriosi, n-as fi crezut ca aici, intre (consider prieteni) exista masti  :D

prietenia e un lucru greu de obtinut si mentinut :)...e ca si cu increderea  :)

astfel caile de comunicare sunt deschise sau nu  :) tu ce zici ?  :)

francesca777:
Nici eu nu cred ca purtam "masti"...cred mai degraba ca unii dintre noi avem oaresce' retineri in a exprima direct ceea ce gandim.Gasesc acest lucru involuntar...poate dintr-o neincredere totala inca.....poate din teama de a ne fi rastalmacite vorbele....zic si eu, nu dau cu parul...Tin foarte mult la fiecare dintre voi...si va accept asa cum sunteti...sper sa fie reciproc....cred ca asta e calea...ca destul ne critica si analizeaza altii...Eu una cred aici,in preajma voastra... in comunicarea libera...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă