Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (27/50) > >>

micaela:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 18:38 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:36 ---poate i-a fost frica de tine. sau poate chiar are o doza de rautate, dar cati dintre noi suntem absolut buni ?

--- Terminare citat ---

bine punctat @opt  ;)

chiar asa, cati dintre noi suntem absolut buni ?  :)

--- Terminare citat ---

absolut bun e doar Dumnezeu.

marcutza:
@opt, hai ca-i dat-o in statistici : ((

si eu care credeam ca pui suflet si te implici in a deveni comunicativ : ((

de ce-mi spulberi viseleeee ? : ((

almi_gabi:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:40 ---5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .

--- Terminare citat ---

au mai fost cazuri - de cate ori nu scriu pe cate un subiect si imi apare mesajul acela rosu  care ma atentioneaza ca a mai fost scris un raspuns in timp ce tastam

"Atenţie: în timp ce tastai 2 răspunsuri au fost scrise. Poate doreşti să le citesti şi să revizuiesti mesajul tău."

NeliTTT:
5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .

Sa ma mandresc ca am declansat un astfel de interes?

marcutza:

--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:43 ---Sa ma mandresc ca am declansat un astfel de interes?

--- Terminare citat ---

:) sa te mandresti pt curajul cu care ti-ai spus of-ul  :) brava  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă