Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
micaela:
--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 18:38 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:36 ---poate i-a fost frica de tine. sau poate chiar are o doza de rautate, dar cati dintre noi suntem absolut buni ?
--- Terminare citat ---
bine punctat @opt ;)
chiar asa, cati dintre noi suntem absolut buni ? :)
--- Terminare citat ---
absolut bun e doar Dumnezeu.
marcutza:
@opt, hai ca-i dat-o in statistici : ((
si eu care credeam ca pui suflet si te implici in a deveni comunicativ : ((
de ce-mi spulberi viseleeee ? : ((
almi_gabi:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:40 ---5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .
--- Terminare citat ---
au mai fost cazuri - de cate ori nu scriu pe cate un subiect si imi apare mesajul acela rosu care ma atentioneaza ca a mai fost scris un raspuns in timp ce tastam
"Atenţie: în timp ce tastai 2 răspunsuri au fost scrise. Poate doreşti să le citesti şi să revizuiesti mesajul tău."
NeliTTT:
5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .
Sa ma mandresc ca am declansat un astfel de interes?
marcutza:
--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:43 ---Sa ma mandresc ca am declansat un astfel de interes?
--- Terminare citat ---
:) sa te mandresti pt curajul cu care ti-ai spus of-ul :) brava ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă