Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
luciamanta:
Poate pare foarte curios fenomenul, dar eu devin f.f. comunicativa cand ma indragostesc!
Catherinna:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 23 Aprilie 2010, 19:02 ---Poate pare foarte curios fenomenul, dar eu devin f.f. comunicativa cand ma indragostesc!
--- Terminare citat ---
Cand ai descoperit fenomenul ? zi mai multe... poate se descopera mai multi indragostiti pe forum ;)... ai fost le intalnirea trecuta ?
luciamanta:
Cand ai descoperit fenomenul ? zi mai multe... poate se descopera mai multi indragostiti pe forum ;)... ai fost le intalnirea trecuta ?
[/quote]
Buna seara. Imi pare bine ca pot comunica cu tine. Am fost prezenta la intalnirea din data de 17 aprlilie si am fost f. placut impresionata. Am cunoscut niste oameni cu bun simt, placuti, inteligenti. Mi-am revazut si o fosta colega de la Banca Internationala a Religiilor, Ana. Pe vreama cand lucram amandoua in banca mentionata mai sus, Ana era director la Directia Informatica, iar eu eram fereent bancar exetern. Acum sunt consilier juridic. Referitor la comunicare si in prezent unt comunicativa, fara sa fiu indragostita. Comunicarea este o nevoie, o traire care iti da combustibilul necesar pentru a merge mai departe.
luciamanta:
scuze pentru greseli, iar m-am grabit f. tare si sunt si f. obosita
luciamanta:
Poti deveni comunicativ cand ai multe pe suflet, cand vrei sa te descarci, sa te eliberezi... Este si un fel de terapie
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă