Arhiva > Arhiva
Aventuri bahice
almi_gabi:
mai, mai, silviule 8)
nu mai bea baiatule' :D ;D
adda:
am auzit o vorba acum cativa ani referitor la "starile" pe care le provoaca consumul de alcool...
intreband un tip care se simtea "putin" mai rau dupa o aventura bahica ....de ce bei daca stii ca te simti rau dupa? .....raspunsul lui a fost : "DECAT SA-MI PARA RAU MAI BINE SA-MI FIE RAU" :D :D
hadrian:
Măi "copii", da' mai lăsaţi "sticla", că a început o nouă săptămînă de lucru...
julia:
ce lume minunata ar fi daca nu s-ar fi inventat alcoolul...
hadrian:
@Julia - Nu stiu daca e chiar asa... Nu vreau sa fac o "apologie" a alcoolului, departe de mine asa ceva, dar eu prefer sa vad problema asta, putin din alt unghi...
Daca n-as fi ateu, as spune ceva de genul : Dumnezeu a facut bautura pt a ne "incerca"... Dar sint, asa ca spun ca si aceasta "inventie" are rolul ei, are si unele aspecte pozitive, dar creeaza si mari probleme, chiar tragedii uneori.
Totul se reduce la autocontrol, la puterea fiecaruia de a se bucura de inca o "sursa" de binedispunere, dar cu masura. Ia ginditi-va cum ar fi o lume fara alcool, oare chiar ar fi mai buna?...
La petreceri s-ar consuma bauturi racoritoare, iar lumea ar fi mai anosta, si plictisita, datorita complezentei dictata de situatie... La o partida de sanius/ski, sau chiar la taiatul unui porc, lumea ar bea ceai, si ar simula doar bucuria "evenimentului"... La plaja, sau la un gratar, lumea ar bea doar sucuri, si... "apa plata cu lamiie"... brrr...
Nu, lumea fara alcool nu ar fi mai buna, ar fi o lume artificiala, si nu pot sa nu fac o paralela intrea aceasta, si intrebarea pe care si-a pus-o un compozitor : Ce ar fi lumea fara muzica?... O lume plina de zgomote aleatorii... si ar fi trist...
Alcoolul face atit de mult rau oamenilor, sau oamenii, foarte multi lipsiti de autocontrol, isi fac singuri rau?... Aceasta e intrebarea...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă