Arhiva > Arhiva

Aventuri bahice

<< < (8/12) > >>

adda:
Adi....nu am zis ca nu beau altceva in afara de vin...am zis ca vinul este singura bautura pe care nu o refuz...
bere beau din cand in cand vara, dar nu ma omor dupa ea...fie ea "blonda" sau "bruna"... ;) ;)o las pe seama voastra a barbatilor...pt mine e prea amara... :D :D de-asta imi si place vinul...

almi_gabi:
era o poezioara - daca mai tin eu bine minte - ceva de genul

Berea dupa vin
 e un chin
Vinul dupa bere
 e o placere  :D

si acum ......

Concentratia de alcool in sange                      Simptome
    .02%                                                           zapaceala
    .05%                                                           usoara euforie  :)
    .08%                                                           nu mai prea apreciezi cum trebuie lucrurile   ;)
    .10%                                                           coordonare si echilibru slabe
    .15%                                                           dezorientare, frumos spus!  :D
    .20%                                                           incepi sa prezinti meniul....  - naspa  :-\
    .30%                                                           beat mort
    .40%                                                           coma

hadrian:
  N-aş fi crezut că un subiect "scos de la naftalină", şi aproape ignorat, să fie atît de "dezbătut" într-o zi de duminică... Să fie ploaia de vină?...
  Sau poate şi subiectul ăsta e ca şi subiectul despre sex: toţi avem o părere, dar preferăm s-o păstrăm pt noi, sau s-o "dezbatem" doar în cercuri apropiate.

almi_gabi:
 ploaia e de vina  !!???  8) - o fi avut ceva "grade de tarie"  :D

......si apoi tu esti de vina ca ai avut "curajul" sa scrii intrun topic ( scos intradevar de la naftalina ) dar un pic tabu - ca deh - fetele nu prea recunosc ca mai beau cate un pahar din cand in cand

silviu:
in urma cu ceva ani, am avut o aventura najpa in zona "fara comunisti" de la universitate. am fost pe la corturi si impreuna cu niste amici am tras o vodca, doua... maxim noua... pana m-a prins noaptea pe-acolo; apoi mi-am exersat talentele de macho si am agatat o fata pe care am invitat-o la o plimbare pe strazile pustii. si tot mergand si mergand auzeam mereu un scartzait :-\ ma tot gandeam ce drac o fi cu sunetul ala ciudat: imi scartaie vodca din creier? :-\ vreun pantof, ceva? ???
mai spre dimineata, cand aburii alcoolului din capul meu s-au disipat, m-am prins ca fata avea un picior de lemn :o >:( :( nu va mai spun ce caterinca au facut amicii de mine :(
acum nu consum alcool din mai multe motive
1. vreau sa agat tipe fara dizabilitati
2. alcoolul ingrasa iar eu tin la silueta
3. sunt destul de nebun si treaz
4. mi se face rau si vomit :(
5. ma dor toate organele :(
e drept ca din cand in cand mai beau un cognac cu vreo fata draguta si intreaga :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă