Arhiva > Arhiva

Aventuri bahice

<< < (3/12) > >>

raskolnikov:

--- Citat din: admin din Luni, 22 Martie 2010, 13:35 ---Pana la 50 ani, citeste ce am scris mai sus!

--- Terminare citat ---

Am nimerit la fix! Exact cand ai ajuns la al 200-lea utilizator.

raskolnikov:

--- Citat din: admin din Luni, 22 Martie 2010, 13:35 ---Pana la 50 ani, citeste ce am scris mai sus!

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

Mersi pt multumiri - suna ca dracu', nu-i asa? -, dar sa stii ca si eu m-am apucat de munca in domeniul turismului. Un amic de al meu isi lanseaza saptamanile acestea, probabil dupa Revelionul crestinilor, un site in care ar dori sa inglobeze cam toate povestile legate de locurile frumoase de vacanta din Romania, cel putin sau deloc cunoscute prostovanilor. Si mie mi-a prins bine ideea ta, pt ca acum fac exact ce am facut la inceput pe forumul tau. Scriu undergund despre locurile in care mi-a placut sa ma preumblu. Ma voi axa - promit! - pe bisericile fortificate ale sasilor, pe urmele civilizatoare lasate de acestia timp de opt secole. Am tacut, dar sa stii ca m-am documentat mult mai laboroios si mult mai stiintiific decat ma stiai la inceput. Problema e ca la noi in site nu voi putea adauga teoriile acelea care mi-a placut ca nu te-au prea intrigat, dintr-un motiv pe care-l intuiesti mai bine decat mine. S-o recunoastem, poate nici tu mi le-i fi ingaduit la nivelul tau de astazi!

raskolnikov:

--- Citat din: maria171 din Luni, 22 Martie 2010, 15:32 ---va spun sincer, mereu am gandit : sa ma fereasca D-zeu de un barbat betiv si mincinos
si m-a ferit de tot

Cum te-a ferit de tot?! Si de betivi, si de mincinosi, si de barbati? Ala nu e Dumnezeu sau minti tu, ultima varianta fiind cea mai credibila. Adevarul e ca tot ce e in exces dauneaza. De betivi si micinosi in exces te pot cred pana la un punct ca ai avut parte de-a lungul aglomeratei tale vieti, dar lasa-ma sa cred ca de barbati si Dumnezeu ai avut parte mai cu frana, iar asta de pe urma trasa de altii, nu de D-zeu, desigur, ca Dansul nu accepta pluralul.

--- Terminare citat ---

raskolnikov:
Pt Maria 666 sau asa ceva

De ce dati vina pe bietul D-zeu din fistecare problema? Ce vina o avea bietul de el ca cine stie cine s-a capatuit cu vreun barbat betiv si mincinos? In fond, nu vad cine s-ar casatori cu un asemenea individ demn de dispret, dar inteleg de ce ar ajunge acesta in acest stadiu dupa oficierea respectivei conventii sociale.
Hai sa o luam logic! Daca stiai ca e betiv si mincinos nu-l luai de sot. Ti s-a parut gigea si la locul lui, deci ai facut-o! Ramane stabilit!!! Daca a ajuns betiv si mincinos asta din cauza cui s-o fi intamplat, din moment ce pana de curand nu era asa?...
Si, in fond, de ce ar minti un barbat, chiar non-beat fiind, in fata unei femei, indeosebi  a celei personale? Din voluptatea propriei ipocrizii? Probabil! De frica? Se poate si asta. Din nevoia de liniste conjuncturala? Parca mai degraba...
Iar de aici ar trebui sa survina problemele lui: "De ce bei, mai dobitocule, daca stii ca acasa te asteapta o harpie pe care o dezgusta starea in care o sa te vada?" Lui poate n-o sa-i pese azi, poate nici maine, poate niciodata, dar raspunsul sau, fie si nerostit, e lesne de imaginat pentru oricare dintre noi. Betivii, indiverent de starea de abjectie in care pot sa decada la un moment dat, sunt oameni carora alcoolul le induce o stare de sinceritate sinucigasa, desi ultima sintagma poate parea pleonastica si poate chiar este: stau unde li se pare ca le e mai bine, iar chestia asta nu tine de varietatea carciumilor, ca macar pe acestea le pot schimba usor indiferent de starea in care se afla.
Dar, in viata, schimba doar cei ce-si permit sa aleaga. Betivul, mincinosul, a ales o data... Probabil la trezie. Acum i-a trecut randul

raskolnikov:
Pe forumul asta sunt atatea subiecte frumoase, gingase, romantice si duioase, cum or fi nimerit atatea fapturi de sex feminin tocmai pe aceasta discutie? Pai nu se leaga cu ce spusai mai sus?! Stie cineva o intrebare mai idioata decat cea pusa de muiere acasa barbatului rastignit in pragul usii dupa atata galgaiala: "De ce ai baut, ma?" Cam de la astfel de intamplari decurg consecintele care acum fac obiectul "Stirilor de la ora 5" de pe ProTv. Auzi intrebare!? "Uite de-aia!" Poc, pleosc, buf!... QED

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă