Arhiva > Arhiva
Aventuri bahice
maria171:
mai draga,
ori eu am scris aiurea, ceea ce e posibil, ori tu ai fost prea treaz, ceea ce e iar posibil, de nu ai inteles ce vreau sa spun
asta e raspunsul meu la mesajele tale
o zi buna sa ai
EUGENIA110:
Alcoolul aduce organismului multe calorii, incit este complet interzis in curele de slabire.
carmentoma:
Dragi barbati rarisimi prezenti pe forum, va readuc in atentie un topic specific voua, dar pe care se pare ca nu l-ati remarcat! Va plangeti ca nu aveti subiecte pentru masculi, de dezbatut la o berica! Ce m-a amuzat topicul deschis la momentul respectiv! Niste baieti adevarati! Poftiti in jurul mesei si povestiti nebuniile voastre, sa nu va mai plangeti de floricelele si inimioarele de care e plin forumul!... Si ca topicul asta mai sunt si altele! Gasiti-le si combateti la greu pe ele!
Multa bafta si spor la scris!
janeta:
off , bietii barbati ... i-ati dat afara de tot . tacura ca pestii aia mustiti din acvariu .
dar voi . doamnele mele , nu ati cazut niciodata in mrejele lui Bachus ?
carmentoma:
Pe mine una m-a ferit Bunul Dumnezeu de orice fel de excese, inclusiv asta! Daca beau mai mult de doua pahare, imi e in primul rand rau fizic: a doua zi si urmatoarele nu mananc si am senzatie vesnica de greata! Nu mai zic de durerile crunte de cap! Dar nu ma deranjeaza sa stau la masa chiar cu persoane intens consumatoare, cu conditia sa fie niste betivi haiosi si simpatici! In ceea ce priveste priveste femeile bete... sa ma iertati, dar nu cred ca poate fi ceva mai dizgratios! Ca si femeile care fumeaza pe strada!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă