Arhiva > Arhiva

Aventuri bahice

<< < (2/12) > >>

carmentoma:
Am scris gresit: zilele***! Graba!

almi_gabi:
În ultima vreme m-am cam "avântat" pe meleagurile lui Bacchus. Un paharel de vişinată, vreo 2 beri - nu mult dar destul.
Nu  sunt o beţivă dar trebuie să recunosc că îmi place senzaţia de căldură pe care o dă o gură de alcool în stomac, şi apoi parcă îmi dezleagă vorbele, mă simt mai comunicativă, mai ales între oameni dacă beau ceva mi se deschide apetitul de vorbă.
Încerc să mă las.

admin:
Pana la 50 ani, citeste ce am scris mai sus!

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Luni, 22 Martie 2010, 13:35 ---Pana la 50 ani, citeste ce am scris mai sus!

--- Terminare citat ---

Citisem dar încântarea la ceea ce  am citi era departe de a mă entuziasma. (cică vorbim săptămâna asta fără "ba")

maria171:
va spun sincer, mereu am gandit : sa ma fereasca D-zeu de un barbat betiv si mincinos
si m-a ferit de tot
 ;D
cand eram tanara nu integeam cand povesteau baietii: am fost la X si ne-am distrat super
ne-am imbatat, am turnat coniac in acvariu, de i-au murit toti pestii gazdei si i-am murdarit baia
asta e distractie?
am fost odata la nunta unei colege de facultate si o tipa a plecat dimineata tarandu-si sotul dupa ea
pur si simplu il sustinea si il tara
cum poti sa te distrezi daca nu mai stii de tine?
nu am nimic impotriva bauturii, dar nu trebuie sa bei pana cazi sub masa
un pahar e bun descantat cu prietenii sau chiar singur la un film bun, atat cat sa te destinda dupa o zi oribila la birou
o gluma zicea ca trebuie sa bei pana cand o femeie ti se pare frumoasa, dar nu atat cat sa o ceri de nevasta
si apoi bautura e cauza multor rele
ea nu trece, cu timpul se amplifica

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă