Arhiva > Arhiva
Mass media
NeliTTT:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:47 ---Ah... ala din 1995! Nu-mi vorbiti de Colin Firth ca ma ia cu ameteli! ::)
--- Terminare citat ---
Tine-te de boxa, sora mea, sa nu cazi.
pocama:
Am vizionat aseara "Codul lui Oreste"-emisiunea din 28 ianuarie 2012. Invitat, profesorul Dumitru Constantin Dulcan, autorul "Inteligenta materiei". De ceva timp mi s-a scos din pachetul de programe postul de televiziune Antena 2, asa ca am gasit aceasta metoda comoda de a vedea in continuare emisiunile lui Oreste prin intermediul Internetului. Cine are aceiasi problema de difuzare cu Antena 2 si este fan "Codul lui Oreste"(scuze pentru cei avizati in materie de cautare) le recomand urmatorii pasi: cautare- Codul lui Oreste-apare All results-selectam Codul lui Oreste la Antena 2-vezi ce vorbesti si din ultimele emisiuni integral selectate alegem 28 ianuarie 2012(este cea cu prof. C-tin Dulcan). Aceste dialoguri ma ajuta sa ma raportez la o lume reala si nu la surogatul creat de vanzatorii de iluzii ce au pretentia ca detin adevarul. Va doresc vizionare placuta celor interesati si o capacitate cat mai mare de intelegere a celor ce se discuta acolo. :angel:
micaela:
multam de informatie. da, si mie place Dulcan fiindca, dupa o viata de cercetare serioasa (zeci de ani), cu experiente si cu deschidere intr-o zona a fenomenelor (inca) neexplicate la nivelul actual de cunoastere stiintifica, nu are pretentia ca stie, ca detine adevarul... expune doar niste opinii personale, intr-un mod echilibrat, argumentat si pertinent.
micaela:
iata link-ul. merita vazut.
http://www.antena2.ro/video/codul-lui-oreste_6931
pocama:
Multumesc pentru ajutor, Micaela. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă