Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (16/27) > >>

Caroline:

--- Citat din: micaela din Duminică, 05 Februarie 2012, 13:23 ---[...] dupa o viata de cercetare serioasa (zeci de ani), cu experiente si cu deschidere intr-o zona a fenomenelor (inca) neexplicate la nivelul actual de cunoastere stiintifica, nu are pretentia ca stie, ca detine adevarul... expune doar niste opinii personale, intr-un mod echilibrat, argumentat si pertinent.

--- Terminare citat ---

Aprob pozitiv.  ;) Pretentia ca detin adevarul o au doar prozelitii... stiintifici sau religiosi. Am un lapsus, nu mai stiu cine spunea ceva de genul: "Stai in preajma oamenilor care cauta adevarul, dar fugi de aceia care sustin ca l-au gasit."

pocama:
Ard de nerabdare sa aud o parere despre filmul care a fost in seara asta  la TVR1, "Zile si nopti". Pentru cine nu l-a vazut, maine seara orele 21.10 este partea a 2-a. Mi s-a parut foarte interesanta ideea. Pe scurt, un tip cu o viata model(nu de model) ;) este bantuit mai intai in vis, apoi si in realitate, de aparitii in diferite momente ale vietii sale cotidiene cu imaginea unei femei necunoscute de care se simte deosebit de atras(este mai mult decat o atractie fizica). Toti il suspecteaza ca si-a pierdut mintile (chiar si el are la un moment dat aceasta senzatie). Accepta sa faca un tratament, timp in care visul, iluzia optica nu mai apar. Hotaraste fara stirea familiei sa suprime medicatia din dorinta puternica de a o revedea pe ea. Isi inregistreaza dialogul din timpul somnului si constata ca vorbeste greaca veche(in realitate necunoscand aceasta limba... Mai departe va las pe voi sa vedeti continuarea. Eu sunt foarte nerebdatoare...Ideea este ca dragostea poate veni si dintr-o alta lume, deci sa nu ne pierdem speranta :angel:

micaela:

--- Citat din: pocama din Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 23:41 ---...Ideea este ca dragostea poate veni si dintr-o alta lume, deci sa nu ne pierdem speranta :angel:

--- Terminare citat ---

in acest fel, ne cresc promitator sansele.  ;D Sa cuget daca mi-ar placea un Phidias, un Leonardo da Vinci,  sau unul mic, verde, cu antene si comunicare non-verbala.  ;D ;D

Pare interesant filmul. :)

pocama:
Eu il astept pe Eminescu. :'(

micaela:

--- Citat din: pocama din Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 23:58 ---Eu il astept pe Eminescu. :'(

--- Terminare citat ---
;D ;D
daca umblam la folderul cu poeti, cred ca m-as distra mai bine cu Cosbuc.  ;D Eminescu zice frumos, dar are temperatura scazuta.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă