Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (27/27)

almi_gabi:
de ce sa-l stergi de tot?  ??? merge la semnatura sau trece-l pe 2 sau 3 randuri asa cum spui tu.

Doina:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 10:18 ---chiar daca nu este foarte agreat aici are totusi dreptate si a fost haios !  :giggle:

--- Terminare citat ---

Tipu' acesta, care crede ca pledeaza pentru non-violenta, si-a plesnit compagnioana, la 2 metri de desk-ul receptiei, intr-un hotel din Kusadasi.  :fight: Eram de fata ! In zilele urmatoare a mai fost vazut imbrincind-o, smucind-o, dindu-i palme peste cap, pe plaja, in restaurant, in gradinile complexului.  :box: M-am intrebat in mod firesc, de ce-a mai adus-o acolo. Parea o ''achizitie'' destinata acelei deplasari.
De ce si pentru cine accepta respectiva asemenea tratament, era aiurea sa-mi mai pun intrebari !!!!

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 15 August 2012, 17:57 ---de ce sa-l stergi de tot?  ??? merge la semnatura sau trece-l pe 2 sau 3 randuri asa cum spui tu.

--- Terminare citat ---

Pentru ca la mine era pe doua randuri si oricum nu se afisa asa. Si pentru ca e o pagina pe care sunt exclusiv teacher. Si pentru ca cine vrea sa ma cunoasca, stie unde ma gaseste oricum.  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: Doina din Miercuri, 15 August 2012, 18:22 ---Tipu' acesta, care crede ca pledeaza pentru non-violenta, si-a plesnit compagnioana, la 2 metri de desk-ul receptiei, intr-un hotel din Kusadasi.  :fight: Eram de fata ! In zilele urmatoare a mai fost vazut imbrincind-o, smucind-o, dindu-i palme peste cap, pe plaja, in restaurant, in gradinile complexului.  :box: M-am intrebat in mod firesc, de ce-a mai adus-o acolo. Parea o ''achizitie'' destinata acelei deplasari.
De ce si pentru cine accepta respectiva asemenea tratament, era aiurea sa-mi mai pun intrebari !!!!

--- Terminare citat ---

se poate! pe departe nu este un exemplu de calm si politete ( mai aud si eu de la cunoscuti cum se "porcaie" cu Turcescu pe twitter si facebook eu neavand cont pe retelele de socializare) doar ca uneori o mai nimeriste prin ceea ce zice !!   ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă