Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (14/27) > >>

pocama:
Si totul spus cu mult umor.

pocama:
Film bun diseara la TV. "Mandrie si pasiune", distributie:Cary Grant, Frank Sinatra, Sophia Loren, TVR 1, orele 22.10.
                                                                                                                                Vizionare placuta! :)

micaela:

--- Citat din: pocama din Marți, 17 Ianuarie 2012, 11:20 ---Film bun diseara la TV. "Mandrie si pasiune", distributie:Cary Grant, Frank Sinatra, Sophia Loren, TVR 1, orele 22.10.
                                                                                                                                Vizionare placuta! :)

--- Terminare citat ---

multam de informatie. si "mandrie si prejudecata" placutu-mi-a mie; si romanu' si ecranizarea

Mari_a:

--- Citat din: micaela din Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:39 ---si "mandrie si prejudecata" placutu-mi-a mie; si romanu' si ecranizarea

--- Terminare citat ---
Ah... ala din 1995! Nu-mi vorbiti de Colin Firth ca ma ia cu ameteli!  ::)

micaela:
io ziceam si de cel din 2006 cu  Matthew Macfadyen (reusit, da' fara impact cu vertij  :) ) si chiar de prima ecranizare pe care am adorat-o in junete si care nu mai stiu cu cine era...insa mi-a placut  foarte

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă