Arhiva > Arhiva
Mass media
Caroline:
;D
janeta:
GPS moldovenesc ( Evenimentul Zilei )
http://www.evz.ro/detalii/stiri/gps-in-moldoveneste-chisc-o-mai-incet-ci-iei-amendi-927721.html
almi_gabi:
--- Citat din: julia din Vineri, 23 Decembrie 2011, 20:15 ---...... e bambi la antena 1.
--- Terminare citat ---
m-am uitat si eu - pret de vreun sfert de ora, atata am rezistat la faza cu dublarea filmelor - nu sunt obisnuita cu varianta asta si mi se pare ciudat sa nu aud sonorul filmului asa cum il stiu - am apucat sa vad cand bambi pronunta primul cuvant - "bird" - "pasare" - pai nu are nici un farmec - apoi am mai rezistat pana la cantecul ploi de aprilie care nu mi-a placut si am renuntat sa ma mai uit
s-a mai discutat despre acest aspect al dublarii filmelor mai demult cand a fost data legea - poate sunt eu refractara la nou dar mie chiar nu-mi place - parca se schimba tot ansamblul cand vii cu alte voci pe deasupra - in fine
pocama:
Vineri, 30 decembrie, orele 22.00 pe Antena 3 invitat la "Vorbe grele", Dan Puric.
almi_gabi:
am sa ma uit la emisiune, imi place Dan Puric este un tip interesant, efervescent - am fost si la conferinte ale lui, am citit cate ceva scis de el - spune lucrurile demne de atentie
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă