Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (25/27) > >>

almi_gabi:
chiar daca nu este foarte agreat aici are totusi dreptate si a fost haios !  :giggle:

Mircea Badea preda lectii de autoaparare in direct (atac,fuga,cooperare)(10.02.2011)

bit:
E simpatic pe alocuri. Si ar fi si mai simpatic daca n-ar fi fost conditionat pavlovian de motanul sasait de la Crescent. Pardon, Intact. Asa ca ar trebui sa ne explice el (Badea) cum se apara de hemoroizii agresivi ai sefului sau.

almi_gabi:
 :o :coolsmiley:

almi_gabi:
Poate voi nu va uitati la TV  ( cu toate ca la cat de comentate au fost anumite stiri  ;)  ;D in ultima vreme incep sa am dubii despre asta !)  dar pentru mine ramane modul cel mai simplu ( si cel mai ieftin si mai la indemana  ;D ) de a ramane conectata la evenimentele care imi plac !
Au inceput jocurile olimpice !!  :magic:

In the air tonight - U.K. Olympics Opening Ceremony 2012

almi_gabi:
De 2 zile ma delectez din nou in compania "prietenului meu" Moise Guran care si-a reluat emisiunile dupa vacanta de vara; are destul fler de a prezenta problemele economice si tot felul de "inginerii" financiare. Aseara mi-a placut cum a pus problema "logo-ului" de tara care va apare la concertul lui Lady Gaga si Red Hot Chili Peppers si faptul ca prezentare acestuia nu va aduce mare beneficii si reclama Romaniei pentru ca nu au fost luate in calcul cateva aspecte contractuale. Si intr-un fel are dreptate, daca tot vin prin Romania acesti artisti de ce sa nu valorificam asta?  :coolsmiley:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă