Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (24/27) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: NICOLAE din Luni, 09 Iulie 2012, 05:29 ---Cred ca nu m am facut bine inteles ,era vba de case de tipul acesta:
http://oakwrights.co.uk/oakwrights_hereford_housestyles_traditional_oak_gallery_cottage.aspx

--- Terminare citat ---

??????!!!!!!!!!!!nu s ce are ca nu merge

NICOLAE:
[/img]
[/img]

micaela:

--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 13 Iulie 2012, 16:06 ---??????!!!!!!!!!!!nu s ce are ca nu merge

--- Terminare citat ---
te referi la peretii caselor cu structura de lemn? pai sunt mai multe sisteme. cel mai utilizat (ca-i ieftin), panouri sandwich din doua fete OSB cu saltele de vata minerala la mijloc. da' fereasca sfantu' sa ai probleme scanteietoare cu instalatia electrica.    :-X

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 13 Iulie 2012, 16:37 ---te referi la peretii caselor cu structura de lemn? pai sunt mai multe sisteme. cel mai utilizat (ca-i ieftin), panouri sandwich din doua fete OSB cu saltele de vata minerala la mijloc. da' fereasca sfantu' sa ai probleme scanteoetoare cu instalatia electrica.    :-X

--- Terminare citat ---

am vazut cum se construiau astfel de case in statele unite, impresionant! nu mai imi amintesc daca erau din lemn panourile respective sau din alt material, OSB nu era in nici un caz.  am vazut si terminate si aratau foarte bine si la interior si la exterior. foarte practice.

micaela:
pot fi si din lemn (OSB-ul e foarte ieftin la noi) si din rigips la interior.
sunt practice, usor de facut...e drept....dar mie nu-mi prea plac. tocmai l-am convins pe un amic care-si construieste o casuta mica, mica, la munte, sa-si faca macar parterul de caramida (diferenta de pret nefiind mare) cu samburi de beton. e mai solida si muuult mai sigura in caz de incendiu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă