Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (26/27) > >>

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 15 August 2012, 14:40 ---De 2 zile ma delectez din nou in compania "prietenului meu" Moise Guran care si-a reluat emisiunile dupa vacanta de vara; are destul fler de a prezenta problemele economice si tot felul de "inginerii" financiare. Aseara mi-a placut cum a pus problema "logo-ului" de tara care va apare la concertul lui Lady Gaga si Red Hot Chili Peppers si faptul ca prezentare acestuia nu va aduce mare beneficii si reclama Romaniei pentru ca nu au fost luate in calcul cateva aspecte contractuale. Si intr-un fel are dreptate, daca tot vin prin Romania acesti artisti de ce sa nu valorificam asta?  :coolsmiley:

--- Terminare citat ---

stii care e culmea, ca nu e calificat in zona economicului, in sensul ca n-are studii economice. am fost mirata sa aflu asta. poti sa citesti pe internet.

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 10:19 ---Poate voi nu va uitati la TV  ( cu toate ca la cat de comentate au fost anumite stiri  ;)  ;D in ultima vreme incep sa am dubii despre asta !) 

--- Terminare citat ---

Eu ma uit selectiv: la JO si la telenovela politica... pana m-am lamurit ca e doar o alta telenovela. De vreo saptamana n-am mai deschis TV-ul decat foarte rar si de obicei pe documentare. Da' apreciez ca ne tii la curent, asa am un motiv in plus sa nu pierd vremea, citesc chintesenta esentei pe SC.  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 15 August 2012, 15:20 ---stii care e culmea, ca nu e calificat in zona economicului, in sensul ca n-are studii economice. am fost mirata sa aflu asta. poti sa citesti pe internet.

--- Terminare citat ---

Cred ca nu are importana daca este sau nu calificat in economie. Sincer, nu am stiut ! Poate de aici pleaca si tratarea impartiala pe care o face subiectelor pe care le prezinta. Si o face in asa fel incat sa priceapa si cei neinitiati in domenii economice/ financiare. S-ar putea ca marele avantaj al emisiuni lui tocmai in asta consta, ca prezinta probleme financiare si economice cu un limbaj pe intelesul tuturor.

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 15 August 2012, 15:53 ---... citesc chintesenta esentei pe SC.  ;)

--- Terminare citat ---

pai ce sa zic, spor la citit atunci!  :)
si as vrea sa-ti spun ( nu vreau sa te superi  :) ) dar asta "http://facebook.com/corneliaioanadavid" care curge peste textul mesajelor ma impiedica sa citesc usor cuvintele care se "potrivesc" chiar in dreptul adresei tale . poate gasesti o solutie  :flori:

Caroline:
Mersi ca mi-ai spus, ca de la mine se vede pe doua siruri, doar sub poza, si nu peste randuri.  :o Am sa-l sterg de tot...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă