Autor Subiect: Dependentele  (Citit de 150966 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Dependentele
« Răspuns #465 : Duminică, 24 Iunie 2012, 18:32 »
Cat de mult imi place mie Adele ca si cantareata si am fost uimita sa aflu ca a vut in trecut probleme de dependenta de alcool. Ma bucur ca acum a trecut peste ele , ca si-a depasit problemele si ca scoate in continuare muzica atat de frumoasa.
Mai jos gasiti cateva randuri despre ea si cartea autobiografica a cantaretei care va fi publicata luna viitoare ! Ea face parte dintre acei oameni puternici care reusesc sa treaca peste problemele vietii si merg mai departe.  O0
Detalii despre Adele

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #466 : Sâmbătă, 30 Iunie 2012, 09:39 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #467 : Sâmbătă, 30 Iunie 2012, 19:36 »
exista-droguri-care-nu-dau-dependenta ?

interesant de citit chiar daca nu sunt de acord cu tot ce spun ei pe acolo!  :coolsmiley:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #468 : Duminică, 01 Iulie 2012, 00:05 »
se poate scapa de dependenta unei obsesii? >:D
nihil sine deo

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #469 : Duminică, 01 Iulie 2012, 08:06 »
Cu siguranta Steliana ca se poate.Ma refer la obsesie nu dpdv.a unei boli pshice,ci ca o stare a gandirii noastre repetitive asupra unei experiente,persoane,sentimente.Cred ca :obsesia;are un mesaj pt noi , un cod personal.Procesul de vindecare incepe in momentul in care recunoastem acest lucru ,cautam sa intelegem ce vrea sa insemne pt noi aceasta durere,sa o asumam,sa facem dolliu,si apoi sa mergem mai departe.Din acest moment este deja o alegere constienta chiar daca sunt inca in suferinta.Aleg sa nu mai opun rezistenta,sa o accept.TOLLE spunea ;Ce este mai inutil,decat sa opui rezistenta in fata a ceva ce exista deja,;Eu personal,imi aduc aminte de momentul in care am realizat ca nu mai vreau sa sufar, am avut o perceptie ca m-am plictisit de mine cea suferinda ,la limita a fost chiar un moment comic,pt. ca am realizat ca pot sa ma detasez de acea stare, si a fost un inceput de vindecare.Si cred ca daca unul poate , pot totii.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #470 : Duminică, 01 Iulie 2012, 09:11 »
ai sa razi Emi, dar la o prefacere a acceptarii ma gandeam sa pun doliu la matura - o expresie pe care o folosesc din cand in cand.
de ce sa pun, cand asta mi-ar fi amintit motivul pt care am facut-o? golesc paharul cu apa chioara din care am vrut sa ma imbat si imi torn vinul pe care vreau sa il savurez! :)
nihil sine deo

Offline Emi 53

• Full Member
« Răspuns #471 : Duminică, 01 Iulie 2012, 09:17 »
De ce o prefacere a acceptarii? .pt. ca daca este doar o prefacere  adevarata intentie este ca acel lucru sa persiste.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #472 : Duminică, 01 Iulie 2012, 09:33 »
asta am si spus. o persistenta a neacceptarii.
razi din nou! acum privesc matura pe care as fi indoliat-o. ce crezi ca am sa fac? :)
nihil sine deo

Offline Emi 53

• Full Member
« Răspuns #473 : Duminică, 01 Iulie 2012, 09:45 »
O sa o accepti fix ce este si o sa mergi mai departe.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #474 : Duminică, 01 Iulie 2012, 09:51 »
fix voi matura! nu voi aspira! :dance:
nihil sine deo

Offline Emi 53

• Full Member
« Răspuns #475 : Duminică, 01 Iulie 2012, 10:13 »
Super! important este ca ai inceput sa faci;curat;ai umor si in necaz, un foarte bun aliat. iti doresc o zi minunata.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #476 : Duminică, 01 Iulie 2012, 10:28 »
 multumire pentru minunile din noi! :thumbup: :dance:
Queen - I Want To Break Free (High Quality)
nihil sine deo

Offline Emi 53

• Full Member
« Răspuns #477 : Duminică, 01 Iulie 2012, 10:48 »
Frumos, vrem sa fim liberi ,sa ne eliberam de suferinta , sa iubim liberi.Ironie sau nu, FREDDIE MERCURY,

Offline Emi 53

• Full Member
« Răspuns #478 : Duminică, 01 Iulie 2012, 10:50 »
Aspira!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #479 : Duminică, 01 Iulie 2012, 11:32 »
se poate scapa de dependenta unei obsesii? >:D

greu dar merge! in primul rand (ai sa razi!) cu rabdare - nu te arunca sa dai cu matura,  fa-o cand vei fi mai calma si apele se vor mai fi linistit si te vei mai fi impacat cu ideea;
si apoi incearca sa umbli gandurile cu alceva, stiu e greu, mintea revine la ce stie ea sa faca mai bine dar daca de fiecare data cand te surprinzi gandindu-te la acel lucru (acea obsesie) o inlaturi si aduci altceva in locul ei mintea va invata sa ocoleasaca calea deja batatorita a obsesiei cu noua poteca  :coolsmiley: