Arhiva > Arhiva
Sugestii
admin:
Este randul meu sa-ti raspund Caroline. Ca vizitator, deocamdata se vede intreg forumul, mai putin subforumurile cu Bine ai venit si Regulament si cel cu Cluburile. Viitoarea structura a forumului va tine cont si de aceasta problema a intimizarii anumitor subforumuri. Structurat pe module mari, forumul are sa aiba 2 parti:
- una informativa
- una cu caracter de dezbatere
Cea de-a doua va fi vizibila doar userilor. nu se va putea citi fara sa fii logat.
In mod firesc ar trebui ca forumul sa fie disponibil doar userilor, dar necesitatea de a face cunoscut proiectul, ma determina sa las vizibila partea de informatie.
Prima etapa de restructurare a forumului va incepe de azi cu mutarea in Arhiva a subiectelor care nu au mai avut dezbatere in ultima perioada si mai ales a celor care nu au caracter de dezbatere pe teme ce privesc singles.
Utile si chiar necesare intr-un anumit moment de dezvoltare a forumului, jocurile si tot ce tine de acest capitol vor fi mutate de asemenea in Arhiva.
Se vor mai restrange anumite categorii de topicuri - prin alipire, pt ca forumul sa nu mai fie atat de stufos.
Caroline:
OK, am inteles. Multumesc!
Caroline:
Gigi, pe topicul de mai jos nu exista buton de Reply. Nu vrei sa-ti raspunda nimeni sau numai eu sau e o omisiune tehnica?
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1387.0/topicseen.html
Saturnianul:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 13 Aprilie 2012, 23:06 ---Gigi, pe topicul de mai jos nu exista buton de Reply. Nu vrei sa-ti raspunda nimeni sau numai eu sau e o omisiune tehnica?
--- Terminare citat ---
Caroline, topicul respectiv se afla in arhiva unde se gasesc cele scoase din circuitul dezbaterii. La aceste topicuri nu se poate comenta.
admin:
Mentionam intr-un newsletter ca pe prima pagina a site-ului are sa apara cate o "tableta" scrisa de mine. Am inceput cu Jina, acum a aparut ceva despre Paste. Vreau sa grupez si sa arhivez toate aceste teme intr-un topic, pt ca cine stie la ce le folosesc vreodata? Daca ar fi dezbatere pe temele acestea, mi-ar fi greu apoi sa-mi selectionez insemnarile.
Am scris la un moment dat mai multe hai sa le spunem "povestioare". Si am fost multumit de ceea ce a iesit. Si nu doar eu. Le-am tot mutat de pe un calculator pe altul, de pe un stick pe altul, pana m-am trezit ca nu le mai am, nu le-am mai gasit. Si tare rau mi-a parut, pt ca au fost scrise intr-un anumit moment al vietii si sub o anumita influenta. Nu as mai putea sa le refac, pt ca nu am cum sa mai intru in starea aceea. Am tot sperat ca le voi mai gasi, am verificat CD-uri, stick-uri, hard-uri vechi. Nimic. Daca aveam atunci un loc ca acesta strajuit de Bogdan....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă