Arhiva > Arhiva
Sugestii
Saturnianul:
Sugestiile si propunerile utilizatorilor pentru o mai buna functionare si structurare a forumului sunt binevenite. Le puteti face aici. Atunci cand faceti o propunere sau sugestie va rog sa si argumentati de ce v-at gandit la ea.
iulia17:
1.In meniul de sus e un TAB cu Pagina principala care face acelasi lucru cu link-ul de dedesubt – Platforma nationala.
Eu as pune in locul lui (sau alaturi, sau ultimul dupa Creeaza cont, oriunde) inca un TAB cu Singlescamp care sa te duca la pagina comunitatii.
2.nu inteleg de ce unele imagini le pot vedea postate de useri chiar daca nu sunt autentificata, iar alte imagini imi apar doar daca intru pe contul meu. care e smecheria?
iulia17:
3.cind citez un mesaj, ar fi normal sa reia doar ceea ce a scris persoana pe care o citez. dar vad ca apare si mesajul/mesajele anterioare care au fost citate. insa in felul asta devine greu de deslusit.
iulia17:
4.linkul de sus cu Platforma nationala, din care se activeaza celelalte: aria, topicul, etc, este la fel si in partea de jos, dar numai pe pagina cu toate topicele.
ar putea fi la fel si cind deschid un anumit topic? adica ar putea sa apara si jos? de ex ceva in genul cum e cu linkul: mesajul urmator/precedent care apare si sus si jos.
spun asta pt ca daca scriu un mesaj imi e mai simplu sa accesez asa unde vreau sa ma duc, decat sa dau In sus si abia apoi sa ajung la link-ul respectiv.
Ayouni:
--- Citat din: iulia17 din Luni, 14 Martie 2011, 21:49 ---
2.nu inteleg de ce unele imagini le pot vedea postate de useri chiar daca nu sunt autentificata, iar alte imagini imi apar doar daca intru pe contul meu. care e smecheria?
--- Terminare citat ---
iulia, smecheria nu este chiar asa de mare: pozele atasate prin "optiuni aditionale" (cand scrii raspuns, micul buton albastru, cu semnul + alb, jos in stanga) po fi vazute doar daca te autentifici pe forum; pozele stocate intr-o baza de date gen photobucket si postate printr-un link, pot fi vazute de toata lumea. poti sa faci proba si tu, este foarte usor: deschide photobucket.com, alege poza care-ti place, copiezi linkul care incepe cu img (al patrulea) si-l postezi aici. este pe uneva un tutorial in acest sens. bafta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă