Arhiva > Arhiva

Sugestii

<< < (19/24) > >>

Caroline:
E ok, stiu ca nu se poate raspunde la Arhiva, ma gandeam ca fiind un topic nou, sa nu fie o greseala. Acu' m-am prins de ce. Sarbatori fericite, echipa tehnica!  ;)

dianna:
Azi am descoperit si eu, nelogata fiind, calendarul. Dragutz, dar dupa parerea mea (usor paranoica) cred ca ar trebui sa fie accesibil numai si numai userilor logati. Parerea mea.

Saturnianul:
Multumesc pentru atentionare @dianna. De fapt, calendarul nu trebuie sa fie accesibil nimanui :) A fost o incercare acum vreun an si s-a renuntat la idee.
Zilele astea am facut eu niste teste si incercari privind anumite functii ale forumului care, evident, nu trebuiau sa fie vizibile public. Se pare ca, din neatentia mea, calendarul a scapat public :oops: Multumesc inca o data pentru atentionare :)

dianna:
Aha, bine, am inteles, dar era ceva dragutz, cat am apucat eu sa vad  ;)

micaela:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 11 Iunie 2012, 16:12 ---Multumesc pentru atentionare @dianna. De fapt, calendarul nu trebuie sa fie accesibil nimanui :) A fost o incercare acum vreun an si s-a renuntat la idee.
Zilele astea am facut eu niste teste si incercari privind anumite functii ale forumului care, evident, nu trebuiau sa fie vizibile public. Se pare ca, din neatentia mea, calendarul a scapat public :oops: Multumesc inca o data pentru atentionare :)

--- Terminare citat ---

saturnis, pot sa vin si eu cu o sugestie? revino(-ti) la chipul tau, ca avatarul asta este infricosator  :buck2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă