Autor Subiect: Impozit pe vise  (Citit de 88148 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Impozit pe vise
« Răspuns #240 : Duminică, 26 Iunie 2011, 13:46 »
wow...fain "visul " tau julia

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #241 : Duminică, 26 Iunie 2011, 13:55 »
Am citit pe undeva, probabil pe alt subiect, o postare a lui Lori in care spunea ca nu mai viseaza si nu mai cauta. In legatura cu prima parte a enuntului tau, Lori, a visa cu ochii deschisi, pentru mine, este un factor foarte important de proiectie.  Ma ajuta sa ma vad acolo vreau sa ajung si-mi permite sa fac un exercitiu prin care sa-mi vad laturile puternice, cele slabe, amenintarile, oportunitatile.  Ei bine, da, un fel de analiza SWOT pe vise!

in legatura cu partea a doua a enuntului, cautarea: nu pot sa nu ma gandesc la proverbul german "wer sucht, der findet" (cine cauta gaseste) si consider ca, din punctul meu de vedere desigur, este foarte adevarat.
Vizez si caut mereu: job-uri, diverse noi posibilitati, locuri, oameni. Pentru ca toate acestea sa vina la mine, voi merge eu mai intai in intampinarea lor.  Functioneaza! :)

Intr-adevar, am avut o interventie la tema "razboiul sexelor" in care am spus (in legatura cu perechea perfecta ca nu o mai astept si nu mai caut). Asta insa nu ma impiedica sa visez. Sa visez la o lume ideala in care totul este frumos si nu ma mai impiedic de urat (cam imposibil, nu?)

"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #242 : Duminică, 26 Iunie 2011, 13:58 »
 Corning Incorporated este lider mondial in sticla si ceramica de specialitate.  Bazându-se pe mai mult de 160 de ani de stiinta materialelor si inginerie de proces de cunoştinţe, Corning creează şi produce componente cheie care permit înaltă tehnologie pentru sistemele electronice de consum, mobile de control al emisiilor, de telecomunicaţii şi ştiinţele vieţii.

Frumos - ceea ce noi abia "visam" - va deveni realitate pentru copii nostri.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #243 : Luni, 27 Iunie 2011, 12:38 »
Intr-adevar, am avut o interventie la tema "razboiul sexelor" in care am spus (in legatura cu perechea perfecta ca nu o mai astept si nu mai caut). Asta insa nu ma impiedica sa visez. Sa visez la o lume ideala in care totul este frumos si nu ma mai impiedic de urat (cam imposibil, nu?)

sa cauti , inseamna chiar sa cauti... nu sa astepti sa iasa la lumina singur ceea ce cauti... inactiunea nu se confunda cu actiunea si ne lamentam inutil cand nu gasim pentru ca nici nu am cautat ...:P :P :P :P :P

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #244 : Luni, 27 Iunie 2011, 15:15 »
   Am visat ca oamenii nu mai aveau loc pe planetă. Din cauza orgoliului. În visul meu un om ocupa cu tălpile lui vreo douăzeci si ceva de centimetri. Dar raza orgoliului lui era de câţiva kilometri. Şi oamenii îşi călcau pe orgoliu şi nu mai aveau loc unii de alţii. Şi raza de orgoliu creştea din ce în ce mai mult, întunecând aproape tot Pământul.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #245 : Luni, 27 Iunie 2011, 15:18 »
s-ar putea sa nu fie doar vis  ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #246 : Luni, 27 Iunie 2011, 15:29 »
Mica, draga mea, probabil că iar am visat cu ochii deschişi... :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #247 : Luni, 27 Iunie 2011, 15:35 »
foarte probabil  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #248 : Luni, 27 Iunie 2011, 21:30 »
Citat
   Am visat ca oamenii nu mai aveau loc pe planetă. Din cauza orgoliului. În visul meu un om ocupa cu tălpile lui vreo douăzeci si ceva de centimetri. Dar raza orgoliului lui era de câţiva kilometri. Şi oamenii îşi călcau pe orgoliu şi nu mai aveau loc unii de alţii. Şi raza de orgoliu creştea din ce în ce mai mult, întunecând aproape tot Pământul.

tu parca visai frumos , ce-ti veni sa ai cosmaruri ? :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #249 : Luni, 27 Iunie 2011, 21:37 »
   Nu stiu nici eu, probabil ceva m-a trezit la realitate, vreun zgomot, vreo zguduitură si atunci am început să visez cu ochii deschişi..., dar promit să nu se mai întâmple, Janeta, draga mea  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #250 : Vineri, 01 Iulie 2011, 13:27 »

Visez ca traiesc intr-o lume in care nu exista IUBIRE. Oamenii nu au auzit niciodata ce e aia, nu stiu si nu cunosc sentimentul. E o lume evoluata care a ajuns la concluzia ca iubirea n-are sens si putem functiona foarte bine fara ea, ba chiar mai bine. Initial oamenii au fost vaccinati impotriva iubirii si treptat au devenit imuni. Acum nimeni nu se mai teme ca ar putea sa reapara, fiindca iubirea a fost demult eradicata. Nu-i asa ca e frumoasa lumea mea?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #251 : Vineri, 01 Iulie 2011, 13:33 »
e oribila, Jul. nu e o lume evoluata ci una complet involuata. e o lumea a robotilor.  :(

julia

• Vizitator
« Răspuns #252 : Vineri, 01 Iulie 2011, 13:41 »

da, da roboti vreau sa fim, ce minunat ar fi totul. atit de simplu...
sa existe programe de calculator care repartizeaza oamenii dupa aptitudini si compatibilitati, vor exista doar relatii minunate si ferice, niciun divort sau inima frinta (doar daca se defcteaza ceva la programe, dar din cind in cind sunt si ele updatate).

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #253 : Vineri, 01 Iulie 2011, 13:47 »
oribil.  :D iti place tie sa nu mai simtzesti nimica?  :-\

julia

• Vizitator
« Răspuns #254 : Vineri, 01 Iulie 2011, 14:57 »

daaaaaaaaaa
in momentul asta ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca simt