Autor Subiect: Impozit pe vise  (Citit de 88119 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Impozit pe vise
« Răspuns #255 : Vineri, 01 Iulie 2011, 14:59 »
cateodata imi doresc si eu sa fiu imuna la tot ce inseamna dragostea...dar imi dau seama destul de repede ca lumea asta ar fi nimic fara dragoste...si atunci imi doresc sa nu mai dau peste oameni care sa nu impartaseasca aceleasi sentimente cu mine...o lume a robotilor mi se pare o lume rece si cenusie...iar eu sunt foarte friguroasa si nici cenusiul nu-mi place :(

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #256 : Vineri, 01 Iulie 2011, 18:06 »
da, da roboti vreau sa fim, ce minunat ar fi totul. atit de simplu...
sa existe programe de calculator care repartizeaza oamenii dupa aptitudini si compatibilitati, vor exista doar relatii minunate si ferice, niciun divort sau inima frinta (doar daca se defcteaza ceva la programe, dar din cind in cind sunt si ele updatate).

pai cum adica, relatii fericite si minunate fara iubire?!
toate programele de calculator din lume nu-mi rezolva o problema pe care o am cu un client, pana cand nu-l sun si stam de vorba, si-l iau pe partea amabila, umblu un pic pe la sentimente, empatie, etc.

in fine, fara vise, fara durere, fara iubire, prietenie si natura aceasta minunata, nu stiu daca viata ar mai fi la fel si daca ar mai merita traita. chair si constiinta durerii... poate cand ne vom intalni iti voi povesti o intamplare despre o persoana care a vrut sa puna o perna de amortizare intre durerea ei de moment si viata.  a incercat, a inghesuit durerea intr-un colt al mintii...dar dupa o perioada a ajuns la concluzia ca pana si durerea aceea care parea fara de sfarsit, o facea sa se simta mai vie si umana.  si a aruncat perna. ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #257 : Vineri, 01 Iulie 2011, 18:53 »
daca e un dar pe care ar trebui sa-l pun in fruntea celor pe care Dumnezeu mi le-a dat, acela e iubirea pe care am primit-o si am daruit-o. nimic nu mi se pare mai important in viata asta plina de nimicuri, de fleacuri pretuite prosteste, decat bucuria de a avea pe parcursul ei (al vietii) cat mai multe fiinte pe care sa le poti iubi cu adevarat.

julia

• Vizitator
« Răspuns #258 : Vineri, 01 Iulie 2011, 20:04 »

da, dar in lumea aia de care va zic eu nimeni nu plinge dupa dragoste ca nu stie ca ea exista, nu ai cum sa simti lipsa ei daca nu ai cunoscut-o niciodata nici tu nici generatiile dinainte. offf ce lume minunata va ofer, si voi nu si nu...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #259 : Vineri, 01 Iulie 2011, 20:16 »
nu vezi ca n-ai cui vinde utopia aia, Jul? :P

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #260 : Vineri, 01 Iulie 2011, 20:33 »
Va rog, dragelor si dragilor, visati că vă iubiţi frumos...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #261 : Vineri, 01 Iulie 2011, 20:47 »
Citat
da, dar in lumea aia de care va zic eu nimeni nu plinge dupa dragoste ca nu stie ca ea exista, nu ai cum sa simti lipsa ei daca nu ai cunoscut-o niciodata nici tu nici generatiile dinainte. offf ce lume minunata va ofer, si voi nu si nu...

mai jul , lumea aia de are vorbiesti mi se pare mie , ori  e una cu multa verdeata si cu cruce la cap ? ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #262 : Vineri, 01 Iulie 2011, 21:05 »

imi vine sa-ti zic ca te iubesc dar in lumea aia nu stim ce inseamna

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #263 : Vineri, 01 Iulie 2011, 21:18 »
aloooo, Jul, trezireaaaa! suntem aici, in lumea iubirii si a durerii si e mult mai bine asa. iesi naibii (Doamne, iarta-ma) din cosmarul tau.  :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #264 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:59 »
Sper că visez, că nu e real ce am citit, Iulia.

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #265 : Vineri, 01 Iulie 2011, 23:24 »
Citat
imi vine sa-ti zic ca te iubesc dar in lumea aia nu stim ce inseamna

nu-i nimic ... tu spune-mi , ca eu stiu ce inseamna  :D

aud ?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #266 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 02:31 »
imi place sa visez oceanul - cu intinderea apei - cu aerul sarat si culoarea verde

julia

• Vizitator
« Răspuns #267 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 08:35 »
nu-i nimic ... tu spune-mi , ca eu stiu ce inseamna  :D
aud ?

auzi jeanette? in lumea mea asa se zice te iubesc...

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/SaBZOurt1Ww?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #268 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 00:13 »
mai copila , tu urmaresti cumva sa infiez ? sa stii ca nu esti departe  :-*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #269 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 14:26 »
un vis al pinguinilor  :D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/9dfWzp7rYR4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>