Arhiva > Arhiva
Impozit pe vise
optimus sum:
--- Citat din: steliana din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:15 ---ce mult mi-as dori iluzia imposibilului!
pentru mine, fiecare vis inseamna o noua incercare. nu stiu daca v-am povestit, dar va spun doar un exemplu ...
in vacanta de vara a unei legislaturi, am visat ce urma sa fie cosmar in real. si totul s-a intamplat milimetric. personaje, vorbe, stari.
nu a fost singura data.
ieri noapte ... am vazut fata unei hidosenii greu de descris. am refuzat sa cred, deoarece hidosenia consta tocmai in frumosul pe care il atribuisem, dezinvolt.
incerc eliminarea oricarui vis!
--- Terminare citat ---
hey >:(
admin:
Subconstientul nostru, al fiecaruia, este cel care genereaza visele. Sunt legate deci de ceea ce ne dorim, ce uram, ce ne sacaie, ce ne sperie, ce ne apasa. De aceea se identifica cu starile noastre prin care trecem si nu sunt intamplatoare. Cele "cu ochii deschisi" sunt legate in general de dorinte, le asociem deci cu acestea. Sunt fractiuni minuscule de timp, dar in care incap multe scene, multi oameni, locuri. Creem intr-o milisecunda un intreg tablou.
steliana:
--- Citat din: admin din Vineri, 24 Iunie 2011, 13:08 ---Subconstientul nostru, al fiecaruia, este cel care genereaza visele. Creem intr-o milisecunda un intreg tablou.
--- Terminare citat ---
Cum poate da subconstientul - chiar si in lupta cu constientul - realitatea?
Aici chiar nu glumesc deloc.
Atunci cand nu dau importanta viselor, se transforma in stari premonitorii. Radeti cat vreti, dar este cumplit atunci cand cosmarul iti zambeste.
Fetele din ABC, stiu prin ce am trecut in aceasta iarna datorita unui cosmar devenit realitate.
Am fost de nerecunoscut tocmai pentru ca il traiam si luptam - de data aceasta, cu o viata.
steliana:
sumi, nu inteleg acel hey!
de ce crezi ca orice frumos sau orice hidosenie ti s-ar atribui?
si acum vorbesc foarte serios!
daca vrei sa fii frumos sau hidos, asta nu insemna ca trebuie sa te visez.
am considerat ca-mi esti prea frate si prea prieten ca sa te pot numi hidos.
consider ca esti la fel cum te-am considerat incat sa pot elimina hidosul, in care ai incerca sa fii ...
vise frumoase, tuturor!
Ayouni:
Un subiect provocator care m-a dus imediat cu gandul la Pedro Calderon de la Barca. Si gratie acestui subiect, am lasat la o parte pe Guenter Wallraff si ma aflu acum recitind "Viata este Vis". Multumesc! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă