Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (43/68) > >>

optimus sum:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 23 Iunie 2011, 20:10 ---   Am visat ca sunt sanatoasa, fericita, ca am copii frumosi, ca sotul meu si cu mine o singura persoana suntem, ca detin un post de manager, ca sunt apreciata la justa mea valoare, ca minciuna si delicventii au disparut de pe pamant, ca am scris multe cărti de succes, ca sunt actrita emerită, ca parintii mei sunt nemuritori, ca dăruiesc cadouri tuturor, ca impart bani săracilor, ca zidesc biserici si manastiri, ca merg in calatorii prin lumea asta mare şi ca am o relatie speciala de prietenie cu cei de pe acest forum, si binenteles si cu tine, Silviu.

--- Terminare citat ---
ori manager, ori actrita... si daca te tii de calatorii toata ziua cand mai muncesti ? si daca ai atatia bani de ce mai vrei cariera ? si daca zidesti biserici si manastiri o sa te cheme stefan cel mare si nu te ma cheama Lucia si atunci esti alta persoana si atunci vei visa altceva ...nu ? :o :o :o :o :o :o

luciamanta:
Optimus, farmecul si misterul visului - de zi ori de noapte -este să faci posibil imposibilul...  :)

almi_gabi:
ce imi place la vise este ca iti dau iluzia imposibilului, a unei lumi undeva intre cer si pamant - imateriala si fascinanta

steliana:
ce mult mi-as dori iluzia imposibilului!

pentru mine, fiecare vis inseamna o noua incercare. nu stiu daca v-am povestit, dar va spun doar un exemplu ...
in vacanta de vara a unei legislaturi, am visat ce urma sa fie cosmar in real. si totul s-a intamplat milimetric. personaje, vorbe, stari.
nu a fost singura data.

ieri noapte ... am vazut fata unei hidosenii greu de descris. am refuzat sa cred, deoarece hidosenia consta tocmai in frumosul pe care il atribuisem, dezinvolt.

incerc eliminarea oricarui vis!

almi_gabi:
steli, sa cred oare ca nu-ti place sa visezi ? macar cu ochii deschisi
sa te lasi furata de unduirea fanteziei

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă