Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (45/68) > >>

almi_gabi:
copil fiind imi creasem o lume de vis cu eroi  si intamplari extraordinare in care ma "scufundam" ca intro viata adevarata
- acum privind in urma imi dau seama ca erau proiectii ale imaginatiei care la acea varsta este bogata

steli, sper nu mai te mai confrunti in realitate cu vreun cosmar - nu pot intelege prin ce ai trecut ( se spune ca nu intelegi prin ce trece altcineva pana nu te gasesti si tu in aceasi situatie) - pot doar sa fiu alaturi de tine cu un gand bun

optimus sum:

--- Citat din: steliana din Vineri, 24 Iunie 2011, 13:36 ---sumi, nu inteleg acel hey!

de ce crezi ca orice frumos sau orice hidosenie ti s-ar atribui?
si acum vorbesc foarte serios!

daca vrei sa fii frumos sau hidos, asta nu insemna ca trebuie sa te visez.
am considerat ca-mi esti prea frate si prea prieten ca sa te pot numi hidos.
consider ca esti la fel cum te-am considerat incat sa pot elimina hidosul, in care ai incerca sa fii ...

vise frumoase, tuturor!

--- Terminare citat ---
am zis hey , pt ca tu nu ai voie sa visezi hidosenii... nu ca m-am simtit vizat...stiu ca eu sunt frumos si la trup si la minte...si mai ales modest...:P

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:15 ---ce mult mi-as dori iluzia imposibilului!

pentru mine, fiecare vis inseamna o noua incercare. nu stiu daca v-am povestit, dar va spun doar un exemplu ...
in vacanta de vara a unei legislaturi, am visat ce urma sa fie cosmar in real. si totul s-a intamplat milimetric. personaje, vorbe, stari.
nu a fost singura data.

ieri noapte ... am vazut fata unei hidosenii greu de descris. am refuzat sa cred, deoarece hidosenia consta tocmai in frumosul pe care il atribuisem, dezinvolt.

incerc eliminarea oricarui vis!

--- Terminare citat ---
Steli, nimic dureros de rău nu ţi se mai poate întâmpla! Nici ţie şi nici celor apropiati tie! Eu mă gândesc la tine, la binele tău! Te rog să nu fii vulnerabilă la orice cuvânt nepotrivit, la orice faptă nelalocul ei...Ţine minte, echilibrul, încrederea in Dumnezeu, în prietenii tăi adevăraţi îţi cresc şansele de reuşită!

Ayouni:
"Isi viseaza avutia bogatasul temator
Si saracii-n visul lor cazna-si vad si saracia
Unu-si creste-n vis mosia
Altul, trudnic, cere multe
Zbiru-mproasca-n vis insulte
Si-n cuprinsul lumii, dar
Toti viseaza- a fi ce par
Chiar de nu pricep s-asculte

Ce e viata? Un delir.
Ce e viata? Un cosmar.
O naluca, nor fugar

Si-i marunt supremul bine
Caci un vis e viata-n sine
Iara visul, vis e doar."

luciamanta:
Ayouni, frumoase si profunde versuri... Multumim...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă