Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
marcutza:
multumim @pe_jumate, sa te intorci cu bine aici, Sarbatori Pascale pline de lumina, caldura si intelegere ! drum bun !
silvia:
Sarbatori fericite !
hana:
Nu am vrut sa recunosc singuratatea insa acesta este un adevar pentru mine. Sunt singura nu stiu cum sa depasesc, nu stiu unde sa cunosc alti "singuri", aici cu voi dar tot nu este suficient. Aici doar incurajari si sfaturi, o sa intru mai des poate cine stie.
marcutza:
@hana, felicitari pt curajul de a recunoaste singuratatea. acest forum este pt cei singuri, si noi suntem in aceeasi situatie, de aceea ne aflam aici si dupa cum vezi incercam sa iesim si in real. daca citesti topicul SinglesCamp - Bucuresti vei vedea :)
nu te descuraja si priveste cu incredere spre ziua de maine :)
iulielf:
@Hana, daca te ajuta cu ceva, poti sa ma cauti pe yahoo mess. Ma vei gasi cu acelasi nume. Sper sa reusesc sa-ti spun cum e, intr-adevar, sa fii singur. Tu spui ca esti singura? Raspunde-mi si mie la urmatoarele intrebari:
- Ai copii langa tine?
- Ai parinti la care te mai duci din cand in cand?
- Ai frati sau surori cu care te mai vezi sau cu care mai conversezi?
- Ai amici, prieteni sau prietene?
- Ai colegi sau colege de serviciu?
Daca macar la una din intrebarile astea ai raspuns DA, esti norocoasa. De ce? Eu sunt in aceeasi situatie ca tine, adica singur dar, spre deosebire de tine, eu nu am nici un DA la intrebarile anterioare. Deci, acum, cat de singura te mai consideri ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă