Arhiva > Arhiva

Recunosterea singuratatii

<< < (13/22) > >>

marcutza:
oamnei buni, aveti acest forum, deci NU sunteti singuri:) nu cautati ce nu aveti, cautati ce in REAL aveti, pe noi , forumul :) pup  :-*
nu cautati in trecut, traiti prezentul pt viitorul plin de speranta !

iulielf:
  @Hana, crede-ma, acest forum te poate inspira. Macar pentru simplul fapt ca iti folosesti timpul pentru a posta ceva. Asta este o evolutie pentru starea in care esti. In acest timp in care tu postezi ceva, uiti starea sentimentelor prin care treci acum. Stai cat mai mult pe forum, citeste, iar timpul..............le va rezolva pe toate.

carmentoma:
     Dar noi ce suntem aici, iulielf? Carlige de rufe?  ;D :D Nu facem parte din a patra liniuta? Daca raspunsul e tot NU, e doar din vina ta! Noi avem toata deschiderea pentru oricare suflet singur! Inceteaza sa te mai uiti inapoi! Uiita-te doar inainte si in jur! Si, apropos, cat ti-a trebuit sa te mobilizezi si  sa te inscrii pe lista noastra? Niciodata sa nu spui niciodata! Fa-ti intai tu singur loc in suflet si in viata, aruncand balastul de amintiri care sunt ca o piatra de moara de gatul tau si apoi vei fi uimit sa vezi rezultatele!

Laurete:
Iulief , m-a impresionat raspunsul tau. Si eu sunt singura , dar mai am colegi de serviciu ... si slava domnului parinti.

anamama13:
cred ca daca nu reusesti sa raspunzi cu da la cele 5 puncte enuntate anterior, iti poti creea pct 6, luand un animalut langa tine.... dar eu cred ca cel putin pct cu prietenii nu poti spune nu, dupa cat mi-am dat eu seama... deocamdata virtuali, dar in viitorul apropiat iti vor deveni prieteni reali, asa-i ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă