Arhiva > Arhiva

Recunosterea singuratatii

<< < (11/22) > >>

pe_jumate:
intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului.. multi cu masini foarte bune, super-increzatori in ei insisi..  si mai multi colegi imprastiati prin lume, veniti cu doar o seara inainte de pe marile aeroporturi, parfumuri bune, haine mai frumoase, orgoliile ceva mai calme, diriginta purtand un sirag facut din martisoarele primite de-a lungul anilor de liceu de la noi toti, o colega pe care au podidit-o lacrimile cand a spus ca in ultimii 10 ani in viata ei nu s-a intamplat nimic.. moment induiosator peste care noi si orgoliile aferente am trecut repede, masa la un restaurant din oras, si nici o alta excursie.. fonduri mai putine la organizare, probabil.. am descoperit abia atunci ca cineva, dan, ma iubise in tacere in liceu, imi scrisese chiar o carticica, si ca ma pretuia.. mi-a spus asta acolo, printre lume, cand eu eram ocupata sa ii spun fostului meu coleg de cartier, sandu, cu care faceam pe vremuri drumul dus-intors pe jos in fiecare zi, ca el fusese primul baiat pe care l-am iubit eu cu adevarat.. sandu a trecut peste stirea asta cam cum asculti la radio ca incepe programul de insamantari la fasolea cu bobul cret, iar iubirea mea pentru el, zbarcita cum era, s-a stafidit definitiv.. dar masinile tari cu care venisera stapanii lor, aduse special pana la poarta liceului, la vedere, straluceau in soarele de mai..

pe_jumate:
intalnirea de 30 de ani.. nu i-am mai recunoscut pe cei mai multi.. se ingrasasera, chelisera, parca erau alte persoane.. diriginta era usor senila, profesorul de muzica se apucase sa se lupte in justitie pentru niste prune care ii cadeau in curte, sau ceva la fel de prostesc, profesorul de matematica isi parasise nevasta si se casatorise cu o pushtoaica de varsta fetei lui, o parte din colegi fusesera fortati sa isi inchida afacerile, masinile erau mai putine si mai altfel, dar era .. o caldura calma si o blandete a tuturor pentru toti ceilalti.. orgoliile s-au dus la culcare iar asta a facut din seara aia cea mai grozava petrecere din toate ..

am primit acum cateva minute un telefon de la dan, cel cu iubirea secreta despre care habar nu aveam.. desi nu planificasem sa plec din bucuresti, ma duc plina de entuziasm inapoi la obarsie cu o satisfactie incredibila.. am sa asortez calmul varstei cu ceva duiosie si amintiri, ca merg cu cerul asta albastru, nu?

sarbatori fericite tuturor, pe unde puteti! Paste Luminat!

capsuna:
Oooo, petrcere frumoasa jumatatico! Sa ne povestesti cum ai petrecut la Piatra Neamt. Drum bun!

anamama13:
jumatatico, pleci la Piatra Neamt .... mi-e tare dor de el... offf... te rog saluta-l in numele meu si poate soptesti o lacrima in numele meu amintirii unchiului meu drag... daca se poate... multumesc si sa vii sanatoasa... te asteptam cu drag, eu cel putin, si-ti doresc o noapte Luminata si Paste Fericit... fie sa-ti implinesti visele cu sanatate....

pe_jumate:
multumesc mult de tot, draga anutza si capshunica!
va doresc si eu o sarbatoare tihnita si plina de emotie!
sa auzim numai de bine!

Sarbatori fericite la toata lumea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă