Arhiva > Arhiva

Recunosterea singuratatii

<< < (9/22) > >>

iulielf:
  Pe_jumate, eshti tare nostima. :) :)

pe_jumate:
rosesc si fac gropite in obrajorii mei de claudia schiffer.. :-[
multumesc, elf!
de fapt, de ce crezi ca esti elf?

iulielf:
   Pe_jumate, elf vine de la alf, iar alf vine de la un prenume tare frumos, unul din prenumele mele  :)  , acesta fiind Alfredo.

steliana:
Eu nu-mi recunosc singuratatea. Dar la sarbatori.... sarbatoreste cu mine.

EUGENIA110:
Marturisesc sincer ca m-am gindit mult inainte de a opta sa devin membra a acestei comunitati si, si mai mult, daca sa postez mesaje pe forum sau sa ma limitez la a parcurge postarile celorlalti. Si nu pentru ca nu mi-as recunoaste singuratatea (asumata, la inceput, si indusa apoi de diverse imprejurari ale vietii), ci pentru ca se pare, dupa lecturarea celor scrise de voi, ca sint cea mai in virsta dintre toti. Sint SINGURA! Sint singura pentru ca m-am despartit cu multi ani in urma, am continuat sa muncesc si sa-mi cresc fiicele, nu am avut timp sa-mi construiesc o viata sociala, prietenii din timpul casatoriei m-au indepartat - deh, familisti care nu doreau in preajma lor o femeie singura -, apoi fetele au crescut si au plecat sa lucreze in strainatate (cea mare s-a casatorit acolo si are o fetita, iar cea mica se pare ca are aceleasi intentii), rude nu am, catelusa mea a inbatrinit si a murit acum citiva ani.......si peste toate acestea, anul trecut m-am pensionat; acum nu mai am motivatia zilnica de a iesi din casa. Singuratate in jurul meu, singuratate in suflet.........

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă