Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
pe_jumate:
arpagic, ai o gandire curajoasa! bravo!
inteleg foarte bine ce spui, iti dau dreptate dar as vrea sa adaug un singur amanunt..
cred ca singuratatea din tinerete e mult mai dureroasa si chinuitoare decat cea de la maturitate.. probabil ca ai sa vezi si tu cand vor mai trece ani si cand maselutzele de minte vor incepe sa-ti dea raspunsuri pe care acum le cauti inca..
de unde esti?
ELISABETA:
Singuratatea este o boala, un mal de siecle ; sunt top manager si am un program infernal pe care il iubesc pt. ca ma tine departe de singuratate .... pana la o anumita ora, dupa care ...........; nu-mi sunt suficiente conv. tel. si pe e-mail cu prietenele pt. ca ne intalnim rar, poate doar pt. mine , as vrea sa le mut cu mine , adica utopie ; fiica mea imi umple singurataea atat cat ii permit ca sa nu-i deranjez viata.
As vrea sa ajung acasa, sa deschid usa, sa dau de un zambet larg sau de o oinjuratura dulce, de mirosul cunoscut al unui spray barbatesc, de intrebari adevarate, ce ai facut azi, cum te mai somt , eu te-asteptam sa-ti povestesc nouatatea x.....etc., hai vino sa bem un pahar de vin si sa te tin putin in brate ca vad ca esti super obo, etc. gesturi, vorbe, de vare mi-e dor ...plang dupa ele si nu stiu daca il voi mai gasi un acela dupa un divort dureros la moda in Romania ramasa fara valori ....cele pe acre le vedem pe sticla, pe langa noi si care ne sunt prezentate drept etaloane ...brrr !!!! Imi dati solutii ? alaalt
marcutza:
@ELISABETA, bine ai venit printre noi :)
ceri solutii? la ce @ELISABETA ?:) deja ai facut un pas mare, ai recunoscut singuratatea, restul va veni de la sine.
hai langa noi si vedem cum vom reusi sa alungam starile si sentimentele rele provocate de boala, "Mal du siècle" singuratatea :)
anamama13:
--- Citat din: daisy din Duminică, 21 Martie 2010, 01:03 ---Buna,
singura?...imi doresc un caine.....pt ca nu imi place sa fiu singura...vorbesc cu florile din casa...singura?...nu e usor:)
--- Terminare citat ---
nu cred ca este vreo rusine sa vb cu florile... si eu fac aceeasi greseala... dar, poate la mine e scuzabil.. deh... varsta.... si mai vb si cu cateii mei.... si cu copacii.... si cu oamenii.... dar, te intorci tot acasa.... si cel mai neconditionat prieten, e tot animalutul de acasa care te va astepta indragostit de tine pana la urechi , labute si botic....
poate-ti gasesti un prieten si salvezi un sufletel... ori de aici, ori mai stiu si altii ....
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,166.0.html
mult noroc si prieteni de nadejde..... mai sunt si eu pe lume....
pe_jumate:
hai la topic
era vorba de a admite ca suntem insingurate, desi inconjurate de catei/pisici/pesti/molii si alti gandaci de bucatarie whatsoever, nu? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă