Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
daisy:
Buna,
singura?...imi doresc un caine.....pt ca nu imi place sa fiu singura...vorbesc cu florile din casa...singura?...nu e usor:)
admin:
Bine ai venit si tie Daisy!
almi_gabi:
--- Citat din: Singles X din Vineri, 22 Ianuarie 2010, 17:05 ---Stiiti ce cred eu? Ca nu avem curajul, ca nu putem recunoaste ca suntem singuri. Forfota din jurul nostru ne alunga pt scurte momente de timp senzatia de singuratate, sa revenim apoi in izolarea in care ne aflam fiecare in felul nostru.
Oare vine de la intimitate, toata aceasta poveste cu singuratatea?
--- Terminare citat ---
Vin si eu cu raspuns la topic:
Recunoasterea singuratatii este un lucru greu, cei din jur te privesc cu o oarecare retinere atunci cand spui ca esti singur.
Si atunci incerci sa te eschivezi, sa te folosesti de aparenta ca nu-ti pasa.
De ce singuri?
Timiditate, comoditate, greutate in a duce un dialog.... si lista poate continua.
Trebuie sa trecem peste asta si sa aducem in viata noastra un pic de culoare. :)
ioana:
De astazi sunt si eu cu voi.
Arpagic:
Sincer sa fiu eu nu ma simt singura, in sensul ca am prietenii, familie, colegi.
Dar nu am o relatie gen casatorie etc.
Desi am cu cine socializa, si uneori trebuie sa iti petreci timp cu familia si prietenii nu imi place cind am senzatia ca te vad singur si incearca sa te implice in "viata" lor "din mila" ca esti singur si incepi sa crezi ca viata ta e plina traind "viata" lor.
Eu fac o diferenta intre a fi singur ca nu ai cu cine socializa, si a nu fi implicat intr-o relatie.
daca e vorba doar despre oamenii singurii, care nu au cu cine socializa este altceva, nu este Single in opinia mea.
de fapt cred cas termenul Single nu inseamna a fi singur.
ca statut al starii civile este single: necasatorit, divortat, vaduv etc.
poate am inteles eu gresit la ce se adreseaza acest proiect.
astept pareri la ce am scris mai sus. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă