Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 10 - 12 iunie 2022

<< < (6/9) > >>

GabrielaG:

--- Citat din: Ynes din Vineri, 03 Iunie 2022, 23:53 ---Buna seara. Mă numesc Ynes și mă bucur sa fiu aici. Azi am efectuat plata excursiei, eu o să vin din București și mai am 2 locuri libere in mașină. O să plec în jur de ora 9:30-10, menționez că locuiesc aproape de aeroport. De asemenea, voiam să vă întreb dacă are cineva bete de trekking in plus? Sunt obligatorii? Mulțumesc, seara buna

--- Terminare citat ---

Aduc eu un set de bete. Nu sunt obligatorii, dar te ajuta, mai ales la coborare.

Ynes:
Super! Mulțumesc mult! Pentru cine mai vine din București și vrea să mergem împreună, îmi puteți scrie pe WhatsApp 0736673380. Zi frumoasa

Tincuta:

--- Citat din: Ynes din Sâmbătă, 04 Iunie 2022, 09:11 ---Super! Mulțumesc mult! Pentru cine mai vine din București și vrea să mergem împreună, îmi puteți scrie pe WhatsApp 0736673380. Zi frumoasa

--- Terminare citat ---

Servus Ynes!

Ce traseu vei urma?

bog_andrei:
Buna tuturor,

M-am inscris si eu azi in excursie si de abia astept sa va cunosc. Sunt din Bucuresti si din cate informatii am in acest moment se pare ca voi putea pleca abia dupa pranz, sa zicem ora 13.
Am observat ca mai era cineva in situatia mea.
Poate reusim sa ne organizam mai multi si sa plecam impreuna.

O seara buna,
Bogdan

krondia:
Zonele din care veniti:

Bucuresti (4), Iasi (2), Fagaras & Brasov (3), Sibiu (2), Neamt (2), Olt, Dambovita, Targu Jiu, Prahova, Caras Severin,  Bacau, Vrancea

Din Bucuresti sunteti acum 4 persoane, nu o identific pe lista pe Alina Elena, care spunea ca poate pleca in jurul pranzului din Bucuresti.

Referitor la echipament

Îmbrăcăminte si încaltaminte comoda, sport  pentru plimbarea in sat; doar soseaua principala este asfaltata, in rest stradutele sunt pietruite.

Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu pentru cei care vor sa parcurga intreg traseul de drumetie sambata- neaparat bocanci care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic de drumetie, tricou tehnic, jacheta softshell, geaca ploaie, pelerina, rucsac de drumetie dar si protectie solara, sapca, ochelari de soare.
Betele de trekking nu sunt obligatorii dar sunt recomandate, preiau din greutatea si presiunea asupra articulatiilor, genunchilor, atât la urcare cât si la coborâre.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă