Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 10 - 12 iunie 2022
krondia:
Gigi, mi-a făcut si mie placere, m-am detasat puțin de treburile organizatorice. Si, mai ales, m-am bucurat sa retraiesc clipele faine pe care le-am avut la Rimetea, un loc tare special si pentru mine. Pentru ca eu una merg in aceste locuri pentru ca ma simt eu bine, in primul rând, nu este un simplu loc de vizitat sau un munte "de cucerit".
Stiu, Gigi, cât de mult va place la Rimetea. M-as bucura sa facem impreuna acest traseu mai putin stiut din apropierea pensiunii. Un traseu usor dar atât de pitoresc, ma bucur ca vremea m-a lasat sa il mai arat inca o data celor care iubesc natura dar si odihna activa :)
Am insa si o veste mai puțin buna. Doamna care ne-a aratat acele costume vechi de mai bine de 100 de ani nu mai este si casa-muzeu nu mai poate fi vizitata. De aceea tot spun sa mergem cât mai avem ce vedea si unde suntem inca primiti.
Gabi, ai dreptate. Vârsta chiar nu conteaza. Dar atitudinea, toleranta, spiritul de prietenie, da. Si am amintirea unor grupuri foarte faine, omogene, oaneni care desi se vedeau pentru prima data, parca se stiau de-o viata. Pentru ca toti isi doreau acelasi lucru: sa se simta bine impreuna, sa profite de timpul liber.
Inca o data, o vara faina, sa ne revedem cu bine!
admin:
Vai, ce pacattt! Nu pot sa cred, femeia aceea parea atat de plina de viata! Ce rau imi pare, ce tezaur viu a disparut! Am stat atunci la ea in casa atat de impresionat, atat de incantat sa vad si sa inteleg cata importanta se dadea intr-un mic sat transilvanean, momentului nuntii. Cata atentie, cata zdroaba, cat detaliu. Ce materiale unice! Imi pare grozav de rau, mai rau decat s-ar putea crede si intelege. Tin enorm de mult la oamenii tezaur, asa cum au fost nea Toader Barsan cioplitoru’, nea Oprisor cel hatru, tanti Ana olareasa din Horezu, nea Traian taranu inventiv din Sebes si multi multi altii. Odata cu ei dispare o felie mare din fiinta acestui neam, pentru ca ceea ce pastrau si aratau ei, era un tezaur care nu va mai putea vreodata refacut. A murit impreuna cu ei. Mare pacat, mare, mare pacat.
Tincuta:
Pentru mine a fost o excursie minunata!
Locatia a fost de vis! Mancarea.....extraordinara! Personalul.....perfect!
Despre colegii de excursie nu am suficiente cuvinte de lauda ....oameni extraordinari!
Diana o adevarata profesionista! Mi-as dori sa fiu la fel de calma! :smitten:
Respect decizia fiecaruia de a se simti bine... in felul sau!
Imi cer scuze daca am deranjat intr-un fel sau altul :worthy:
Multumesc Singles Camp &Travel! :love:
Navigare
Du-te la versiunea completă