Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 10 - 12 iunie 2022

<< < (5/9) > >>

Maria C.:
Buna seara,
Doar ce am fost acceptata in club si sunt foarte bucuroasa. Ma numesc Maria Cimpeanu si sunt din Sibiu. Mi-as dori mult sa ma inscriu si eu in aceasta excursie dar nu am masina sa ajung la destinatie. Ma poate ajuta cineva? Oare trebuia intai sa ma inscriu in excursie si abia apoi sa va cer ajutorul? Multumesc.

krondia:
Buna Maria si bine ai venit!

Scria mai sus Gigi ca poate prelua persoane din zona Sibiu.
Am sa-tii dau contactul dupa ce te inscrii dar inainte  ar fi bine sa trimiti un mail in agentie pentru a verifica disponibilitatea locurilor,  sa nu fie cumva alte plati in curs.

Dupa ce grupul este complet, voi actualiza localitatile din care veniti, in cazul in care mai aveti nevoie sa vorbiti intre voi pentru transport.

Maria C.:
Mulțumesc frumos de răspuns. Voi verifica disponibilitatea și revin.
O seară bună!

Ynes:
Buna seara. Mă numesc Ynes și mă bucur sa fiu aici. Azi am efectuat plata excursiei, eu o să vin din București și mai am 2 locuri libere in mașină. O să plec în jur de ora 9:30-10, menționez că locuiesc aproape de aeroport. De asemenea, voiam să vă întreb dacă are cineva bete de trekking in plus? Sunt obligatorii? Mulțumesc, seara buna

Maria C.:
Bună dimineața,
Acum am finalizat înscrierea. Dacă mai aveți un loc liber în mașină, vă rog să mă luați și pe mine. Vin de la Sibiu.
Mulțumesc frumos!
Maria

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă