Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 10 - 12 iunie 2022
Ynes:
Buna, Tincuta.
Cel mai scurt traseu pe care mi-l da Waze este pe DN7 și A1, 5h10
Maria C.:
--- Citat din: krondia din Vineri, 03 Iunie 2022, 22:30 ---Buna Maria si bine ai venit!
Scria mai sus Gigi ca poate prelua persoane din zona Sibiu.
Am sa-tii dau contactul dupa ce te inscrii dar inainte ar fi bine sa trimiti un mail in agentie pentru a verifica disponibilitatea locurilor, sa nu fie cumva alte plati in curs.
Dupa ce grupul este complet, voi actualiza localitatile din care veniti, in cazul in care mai aveti nevoie sa vorbiti intre voi pentru transport.
--- Terminare citat ---
Bună,
Te rog, când ai timp, trimite- mi contactul lui Gigi. Mulțumesc frumos. O zi bună în continuare! Maria
krondia:
Suntem în echipă completă *|*
S-au făcut si ultimele grupaje, spuneți-mi dacă mai este cineva care nu are cu ce să ajungă.
Reiau programul zilei de vineri.
Întâlnirea la pensiune între orele 15:00 - 16:00.
La 16:15 ne asteapta doamna de la Muzeul Etnografic, la 17:00 muzeul se inchide.
Biletul de intrare la muzeu costă 10 lei.
Vizitam muzeul si apoi facem o plimbare in sat.
Cina va fi la 19:00
Meniu cina vineri: Papricaș de pui cu mămăliga si gomboți
cina sâmbătă: Gulaș și cozonac secuiesc
In cazul in care este cineva care doreste meniu vegetarian, va rog sa imi transmiteti până cel târziu mâine/joi la prânz.
Atentie, restaurantul Conacul Secuiesc din Colțești este rezervat in totalitate in acest weekend.
Este deschis vizitatorilor doar magazinul de brânzeturi.
Pentru masa de prânz rămâne ca opțiune restaurantul din centrul satului.
Bani: să aveți bani mărunți la voi, la pensiune se poate plăti doar numerar.
Cel mai apropiat bancomat este la Aiud, la circa 25 km distanta.
Vremea
Vremea va fi ca vremea.. cald, in jur de 23 grade ziua dar se anunță și precipitații, să veniti echipati corespunzător.
Seara este mai rece, să aveti si o haina mai groasa.
Nu uitati bocancii de munte pentru traseul de sâmbătă!
Spor la pregătiri, grijă la drum, ne vedem vineri cu soare si voie bună! *|*
Tincuta:
Servus
Gabriela și Tincuta din Bv sunt la Aiud. Cine mai este pe aici?
admin:
Imi pare bine cand aud de vreme buna, de oameni faini, ma intristez insa cand aud de cate o persoana care aterizeaza aici fara sa inteleaga despre ce este vorba, despre atmosfera care se doreste in grupurile noastre. Mai oameni buni, in special care veniti prima oara aici: precizam de la inceput profilul, explicam la fiecare excursie in detaliu despre ce este vorba, pentru a sti cu ce si pentru ce sa va pregatiti. Pentru a va alatura cu adevarat grupului, nu doar meteoritic, uitati-va un pic in jur la cei vechi, la felul in care se comporta si daca credeti ca puteti fi la fel ok, daca nu ce sa zic, mergeti cu alte grupuri unde probabil ca se permit si alte lucruri decat cele de bun simt. E atat de fain in grupurile noastre, eu personal merg cu atat placere in excursii si vacante, de ceea ma astept ca cei nou intrati sa aprecieze asta si sa se comporte ca atare. Ce nu inteleg este sa vii prima PRIMA OARA intr-un grup si sa te comporti NO RULES, sa impui, sa incerci sa faci ce vrei tu, in totala contradictie cu ceilalti, sa nu vezi cat de penibil si suparator esti pt cei din jur, pt gazde, pentru insotitorul de grup, asta mi se pare chiar deplasat. Cum tot asa mi se pare cand ti se mai si formeaza in jur o "curte" de alte 2-3 noi, aterizate si ele meteoritic pe aici. Imi pare rau, a fost un grup in urma caruia vom ramane mai putini in comunitate, :-[ dar trebuie sa se inteleaga ca ceea ce scriam despre filtrare nu este doar o vorba. Tin mult ca oamenii de aici si cei care intra sa intalneasca doar oameni faini si pt asta, e nevoie sa elimin din grup pe cei care se comporta ca dorind altceva.
Am vazut fotografiile voastre la Piatra Secuiului, un loc atat de "disputat". 8) Foarte faine locurile acelea, imi aduc aminte cu drag de sat, de privelisti, de atmosfera rurala placuta. Va felicit pt efortul de a urca, sunt bucuros sa vad oamenii faini din grup acolo sus, pe o vreme atat de potrivita de drumetie. Sunt convins ca o sa ramaneti cu amintiri placute si ca odata si odata o sa reveniti la Rimetea. Distractie faina in continuare! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă