Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 17 - 27 februarie 2022
mona atomei:
Și eu am primit....
Mulțumim de sfaturi Gigi!
admin:
Cu placere Mona, ca intotdeauna incerc sa fiu cat mai de ajutor este posibil. Sunt insa lucruri care nu depind de mine si singurul lucru pe care-l pot face in astfel de cazuri, in care nu am control asupra a ceea ce se poate intampla, este sa va atentionez asupra situatiilor mai speciale si ce masuri de precautie puteti lua pt a evita, pe cat posibil, riscurile.
Am transmis TUTUROR biletele de avion. Am solicitat confirmarea, pentru a fi sigur ca le-ati primit. Asa cum v-am scris in Email, trebuie sa le aveti listate, fiind necesare pentru obtinerea pe aeroportul din Phuket a vizei.
Daca nu le-ati primit, transmiteti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si le retransmit.
virginia74:
Buna ziua! si eu am primit Thailand Pass. am aplicat din nou astazi la ora 12:00 si am primit la 15:00. Va multumesc, dl Candea pt ajutor.
DanaDumitrascu:
Si eu am primit QR Codul. Multumesc pentru sprijin !
Miki Forgaciu:
Salutare, mai e cineva care este cu raspunsul intarziat pentru codul QR de acces in Tailanda? Eu am aplicat de 2 ori si ambele aplicatii au statusul de "in revizuire". La prima aplicatie astazi este deja ziua 7. Incep sa-mi fac griji.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă