Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 17 - 27 februarie 2022

<< < (12/12)

admin:
O seara ne-am rezervat-o pentru a urmari programul cabaretului Simon, cunoscut in lumea intreaga pentru ca performerii sunt cu totii lady boy. Coregrafia excelenta, costumele superbe, cadrul foarte potrivit si placut. Dansatorii desi puternic efeminizati, desi bine pregatiti, arata totusi mici stangacii si inflexibilitati, specifice...barbatilor. Per total show-ul este un must see in Phuket si Thailanda, o ora de relaxare si incantare muzicala si coloristica. In amfiteatru nu se fac fotografii si nici filmulete, doar in fata cabaratelui si in holul de receptie sunt posibile. De acolo va arat ceva si in plus postez un filmulet mai vechi cu fragmente dintr-un spectacol Simon Cabaret:

Cu snorkeling-ul nu a fost grozav, apa in larg nu a fost chiar limpede, ceea ce reduce mult din claritatea subacvatica. La suprafata erau mici bancuri de pesti zebra, apoi unii albastri cu codita rosie, am vazut chiar si un soi de Nemo. Eu m-am limitat la a ma bucura de apa minunata din golfuri, insa au fost 3-4 din grup care au incercat senzatia de a privi sub apa.

In excursia pe Phi Phi Islands am oprit pentru a vizita Viking Cave. Un loc uluitor de frumos. Se intra printr-o scurta pestera carstica, iar la capatul galeriei se deschide o cenote, o grota cu tavanul cazut. S-a format acolo o micro fauna si flora ce include mangrove, pesti amfibie, maimute, crustacee.

Inchei descrierea mea in imagini, cu un templu: Wat Chalong. L-am vizitat in turul de insula.

Sper ca v-a placut ceea ce am "povestit" despre vacanta noastra. Asa cum v-am scris fiecaruia atunci cand v-am transmis fotografiile facute de mine, imi doresc sa stiu ca ati avut o calatorie ce a lasat in urma amintiri frumoase. Multumesc mult celor care mi-ati scris, nu v-am mai raspuns, o fac insa aici, transmitandu-va toata recunostinta mea pentru ca imi dati posibilitatea de a va arata ce stiu sa fac si sa ofer. Zile frumoase tuturor, sa speram cu totii ca nebunia din Ucraina nu se va extinde si se va termina cu cat mai putine victime nevinovate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă