Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 17 - 27 februarie 2022
mona atomei:
Multumesc!
Sper din toata inima sa decurga lucrurile f bine pt tot grupul.
Abia astept !
Mona
admin:
Timpul de raspuns este intre 3 - 7 zile. Am vazut pe forumuri ca erau persoane care se plangeau ca au primit doar dupa 8 zile. Dar chiar si cu 8 tot suntem in termen.
Noi, primii care am aplicat suntem in a 4-a zi. In acest timp cu siguranta am trecut de o prima faza: verificarea facuta de hotel (voucher-ul care e emis chiar de ei si programarea/plata testelor). Cel mai probabil ca acum suntem cu cererile noastre la autoritatea medicala, pentru verificarea certificatelor de vaccinare. Sau poate am trecut. Dupa aceasta a doua faza se trece la a treia, la Consulat. Acolo se verifica documentul de identitate si asigurarea. Ei sunt cei care emit QR.
De ce stiu ca am trecut de hotel? Pt ca atunci cand am vorbit la hotel pentru situatia de eject la o aplicare, l-am intrebat pe director daca stie sa fi ajuns la ei la verificare cererile noastre. A verificat doar pt mine si mi-a spus ca da, a plecat de la ei. Deci daca aveati o problema legata de seria de pasaport, voucher si programare testare deja ati fi primit o atentionare pt completare incorecta si in care vi se spunea sa reveniti cu alta cerere.
admin:
S-a deschis Simon Cabaret. Pentru cei care care nu stiu ce este acest show: este o seară de divertisment, unul dintre cele mai populare evenimente din Phuket. Se desfasoara intr-un cadru elegant si luxos, un amfiteatru, pe scena evoluand intr-un spectacol unic, lady-boys. Nu este obscen, nu este scandalos, decorurile sunt excelente, iar prestatia performerilor de asemenea. Pentru a va face o idee, vedeti mai jos:
Astazi am primit vestea ca s-a deschis si am rugat pe partenera noastra sa faca o pre-rezervare, chiar daca nu mai am cum sa strang si sa-i trimit banii pentru cei care doresc sa participe. Promisiunea mea catre ea este ca in prima seara cand ajungem in Phuket, sa-i duc banii pentru 20 persoane, atat cat am rezervat. Uitati-va pe ce am prezentat aici, si in prima zi, in situatia in care doriti sa participati, sa aveti banii pregatiti pentru acest spectacol. Costa in jur de 27 euro, depinde de cursul THB/euro.
Subliniez ca spectacolul are o singura reprezentatie pe seara, de la 19:30 si doar 2 zile pe saptamana (vineri si sambata). Inainte de pandemie erau 2 spectacole zilnic, cu casa full, asa ca va inchipuiti ce va fi acum, mai ales ca trebuie lasat si cate un loc liber intre cei ce vizioneaza.
admin:
Foarte important!
Daca inca nu ati primit codul QR de Thai Pass, sfatul meu este sa mai aplicati odata. Am urmarit toate aceste zile grupurile de facebook formate avand ca subiect Thai Pass si am vazut ca multi din cei care s-au inregistrat in perioada 29.01 - 04.02 s-au plans ca atunci cand isi verifica statusul aprobarii aici: https://tp.consular.go.th/en/check-status primesc informatia ca NU sunt inregistrati.
Adica asa:
Si mie mi s-a intalmplat la fel, nu stiu si nu are importanta de ce, poate este din vina unei schimbari de soft facute de autoritatile thailandeze sau pt ca serverul lor a fost atacat acum cateva zile. Oricare ar fi motivul, e clar ca ceva este in neregula.
Am incercat sa iau legatura pe toate canalele: sunand, transmitand Email-uri, transmitand mesaje facebook, dar nici un rezultat, asa ca am sunat la hotel si mi s-a recomandat ferm ca daca nu am primit QR-ul pana acum (eu am aplicat in 31 ianuarie) sa mai aplic inca o data.
Dupa ce am aplicat inca o data, in status arata corect, adica asa:
De mentionat ca o noua aplicare Nu sterge pe cea veche, daca aceasta mai exista in sistem.
Asa ca nu stati prea mult pe ganduri, daca nu ati primit QR codul, mai aplicati odata.
admin:
Am revenit. Am primit QR Codul. Aplicat a doua oara la 08:00 (ora Thailandei) la 10:00 am discutat cu managerul hotelului sa verific daca e ok si mi-a confirmat ca a primit si aprobat, iar acum la 15:33 am primit QR codul. Pt ca am vazut ca unii fac confuzie, va prezint mai jos cum trebuie sa apara (am sters anumite caracteristici pt a nu putea fi folosit...).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă