Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021

<< < (4/9) > >>

violet70:
Multumesc Krondia, nu am platit nici avansul, dar rezolv maine tot!

Caralex:
Buna seara

Am reusit in sfarsit sa ma inscriu in prima mea excursie cu Singles Camp. Clisura Dunarii cu plecare in 13.05. Am achitat azi avansul de 200 lei dar am o nedumerire. Ar fi trebuit sa platesc integral? Intrucat am remarcat, cam tarzior, ca toate ratele aveau acelasi termen, ceea ce e logic cumva cu o saptamana inainte de plecare.
Ma descurc un pic mai greu cu aplicatia dvs deci sper sa nu ratez informatiile legate de plecare, nr de tel sofer, nr de inmatricale autocar samd
Dar ma bazez pe suportul celor pe care-i voi cunoaste in curand !

O seara splendida, Carmen

krondia:
Bine ai venit, Carmen!

Sunt Diana, insotitorul de grup.
Ai intuit corect, ultimul termen de plată fiind 06.05, trebuia achitat integral. O poti face in zilele urmatoare.
Altfel,locul de plecare si ora sunt afisate si pe site, daca urci din Bucuresti, nu ai neaparat nevoie de numarul de telefon al soferului.
Eu voi ajunge in Bucuresti cu o zi inainte, dacă e ceva, mă poti suna.
Dupa cum anuntam, la inceputul saptamanii urmatoare veti primi un email privind mesele, excursiile optionale,ultimele detalii.

Dacă vreti sa intrati in atmosfera de vacanta, urmariti linkul de prezentare al resortului unde vom fi cazati:  *|*
https://fb.watch/5j_fPynyZx/

Rodica_I:
Buna dimineata !
Roxana (sper ca tu esti..roxanas), din pacate nu vin, nu am fost pe faza  :( da am vazut programul si poze cu palinca de smochine  >:D .
Da , poate vi tu la ...ciubar.. in august  ;) cu palinca de smochine  :D :angel:

Caralex:
Buna dimineata Diana

Multumesc si sigur voi efectua plata imediat.
Ok pentru plecare si da, am vazut ca vom primi un email la inceput de saptamana.
O zi splendida!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă