Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021

<< < (9/9)

krondia:
A trecut repede timpul pe Clisura Dunarii. Parca nu ne induram sa plecam duminica de dimineata dar nori negri si-au facut aparitia. "Dupa noi, potopul" a exclamat cineva din grup si, intr-adevar, am auzit ca a venit apoi o ploaie puternica. Dar noi eram departe... Am vizitat cetatea Severinului, parcul Romanov din Craiova. Am vazut si un curcubeu frumos aproape de Bucuresti. Ce ne puteam dori mai mult? E adevarat, eu am mai vazut un curcubeu in drum spre Brasov :)

A fost o excursie reusita, vesela. M-au bucurat entuziasmul si bucuria voastra de a vedea cât mai mult, apreciez eforturile pe care le-ati facut pentru aceasta actiune, stiu ca nu e simplu, mai ales cand vii de la distante foarte mari.

Numai bine tuturor, sa aveti o vara frumoasa!

Lucia D:
Multumiri pentru o excursie minunata in  locuri de vis.
Apreciez combinatia optima intre activitati si relaxare  si o varietate de locuri de vizitat : de istorie, de arta, natura si salbaticie.
Zile senine , calatorii  magice si sa ne revedem cu bine in alte locuri mirifice!

Miss Lia:
Buna ziua!
Azi, deja a doua zi dupa sosirea din frumosul eveniment <<Clisura...spectacol unic>>. Da, chiar un spectacol unic in fiecare punct atins - cule, capodopere brancusiene, munti regali, pestera enigmatica, oameni cu altfel de lumini in suflete, graiul linistitor al pasarilor, maiestuozitatea cailor salbatici, culorile inedite ale lunii mai... Si toate acestea inundate de farmecul Dunarii... Greu ma desprind de atmosfera de vacanta si de emotiile unice traite intr-o astfel de zona. Multumesc celor care ne-au facut zilele placute, ne-au oferit siguranta, care ne-au ajutat sa construim amintiri greu de uitat de acum inainte!  :flori:  :smitten:

krondia:
Mă bucur că v-ati simtit bine, ca ati ramas cu amintiri frumoase.
Multumesc pentru impresii, conteaza mult  :flori:

V-am trimis acum linkul de unde puteti descarca pozele, daca nu ati primiti, spuneti-mi sa retrimit.

O vara faina în continuare!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă